SSD'ye bağlı olan kablolar üzerinden harddiskimi taktım şuan da görüyor kullanıyorum.Bilmiyorum.
Kabloları kontrol et ve farklı sata portuna takmayı dene.Merhaba. Hard Disk'i çıkarıp tekrar taktım fakat tekrar taktığımda bilgisayarda görünmüyor hiçbir şekilde disk yönetiminden de hiçbir şekilde görünmüyor. Hard Disk'e baktığımda çalışıyor.
Öyle yapıyorum çıkardığım SATA'ya taktım çalışmadı. Diğerine de taktım çalışmadı ama 10 dakika önce çalışıyordu. Bilgisayar açıkken takıp çıkarsam sorun olur mu?Kabloları kontrol et ve farklı sata portuna takmayı dene.
Disk yönetiminden bahsediyorsanız orda da göremiyorum hard disk'iHard Disk devre dışı
YouTube'a yaz bilgisayarım hard Disk'i görmüyor nasıl aktif edebilirim diye sana yardımcı olacak videolar çıkar.
diskpart sonrasında ne yapacağım? ve BIOS'tan nasıl göreceğim.CMD'ye girip diskpart yazar mısınız? Ondan sonra list disk yazın. Yönetici olarak girin CMD'ye.
Birde orada gözükmüyorsa BIOS ayarlarından bakın. Belki Windows 10 kaynaklı bir sorundur.
list disk yazacaksınız. İnternette videolar var. YouTubeye kendi BIOS'unuzu yazarak bulabilirsiniz.diskpart sonrasında ne yapacağım? ve BIOS'tan nasıl göreceğim.
list disk yazdığımda sadece SSD görünüyor hard disk görünmüyor. Hard diski kasadan çıkardım bilgisayar açıkken çıkar tak yaptım ama sonuç aynı anlamadım.list disk yazacaksınız. İnternette videolar var. YouTubeye kendi BIOS'unuzu yazarak bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.