Bilgisayarım hiçbir oyunu çalıştırmıyor

BerkayCann1221

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 4 sene önce toplattırdığım ve şu ana kadar sorunsuz çalışan bilgisayarımın performans kayıpları ve yavaşlaması, ardından internet ağına bağlanmam'da sorunlar yaşamam üzerine format attırmaya götürdüm. Bilgisayarımı normalde ilk halinden beri Windows 10 ile kullanıyordum fakat oranın sahibinin performans artışı ve kolaylık açısından Windows 7'nin daha sağlıklı olacağını söyledi ve format attırdım. Evet bilgisayar rahatladı daha seri çalışıyor fakat çok büyük bir sorun var ben sürekli CS oynayan bir insanım ve Steam üzerinden direkt indirdikten sonra oynamak istediğimde bana cs.exe çalışmayı durdu hatası verdi ardından Steam'dan boyutu çok düşük bir oyun indirdim yine aynı hatayı verdi bir de YouTube'da videolar seri değil gibi bir kasma hissiyatı veriyor görüntü kısmı ile alakalı bir sorun mu var acaba ya da işletim sistemi Windows 7'ye geçince sorun mu? Yapmam gereken veya izlemem gereken yol nedir? Teşekkürler.

Merhabalar yaklaşık 4 sene önce toplattırdığım ve şu ana kadar sorunsuz çalışan bilgisayarımın performans kayıpları ve yavaşlaması, ardından internet ağına bağlanmam'da sorunlar yaşamam üzerine format attırmaya götürdüm. Bilgisayarımı normalde ilk halinden beri Windows 10 ile kullanıyordum fakat oranın sahibinin performans artışı ve kolaylık açısından Windows 7'nin daha sağlıklı olacağını söyledi ve format attırdım. Evet bilgisayar rahatladı daha seri çalışıyor fakat çok büyük bir sorun var ben sürekli CS oynayan bir insanım ve Steam üzerinden direkt indirdikten sonra oynamak istediğimde bana cs.exe çalışmayı durdu hatası verdi ardından Steam'dan boyutu çok düşük bir oyun indirdim yine aynı hatayı verdi bir de YouTube'da videolar seri değil gibi bir kasma hissiyatı veriyor görüntü kısmı ile alakalı bir sorun mu var acaba ya da işletim sistemi Windows 7'ye geçince sorun mu? Yapmam gereken veya izlemem gereken yol nedir? Teşekkürler.

Dostum USB varsa kendi formatını kendin at. Ve sürücüleri temiz bir şekilde yükle. Yüksek ihtimal sürücü güncellemesi kaynaklı sorun bu. Sürücülerin güncel mi diye kontrol etseydin bir.

Dostum USB varsa kendi formatını kendin at. Ve sürücüleri temiz bir şekilde yükle. Yüksek ihtimal sürücü güncellemesi kaynaklı sorun bu. Sürücülerin güncel mi diye kontrol etseydin bir.

Hocam sürücüler güncel maalesef bu konularda pek bilgim olmadığı için bilemiyorum da. Yaptırdığım yer ile iletişime geçsem olur sanırım.
Dostum sistem özelliklerini paylaşır mısın? Ama büyük ihtimalle Windows 7'ye geçtiğin için sıkıntı. Windows 10'a geçmeni tavsiye ederim.

Bunlar hocam dediğin gibi eski sürüme geçmek daha sağlıklı olacak gibi. Yaptırdığım yer ile iletişime geçeyim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 101
  • asd.png
    asd.png
    11 KB · Görüntüleme: 54
Dostum sana tavsiyem Rufus ile format belleği hazırla.

Buradan ISO dosyasını indir;

Alternatif olarak burayı da kullanabilirsin;

Video olarak bu adımları izleyin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'u kurduktan sonra sürücülerini eksiksiz bir şekilde kur ve sorunsuz olarak istediğin oyunu oyna dostum.

Sisteminiz nedir tam olarak.
Ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı