Bilgisayarım hiçbir şekilde açılmıyor

Dosya Ekleri

• IMG_2020_05_01_12_24_37_8752630339935821933756.jpg
    IMG_2020_05_01_12_24_37_8752630339935821933756.jpg
    871,8 KB · Görüntüleme: 54
Hocam benimki bu ekranda kaldı. Denetim masası falan gelmedi.

Tekrar güvenli mod ile giriş yapın parola yerine hesabı komple kaldırmışsınız büyük ihtimalle daha önceden mail adresi girdiğiniz için de mail ile giriş istiyor sizden mail ile girişi de kaldırıp tekrardan yerel hesap ile girmeniz gerek.

Tekrar güvenli mod ile giriş yapın parola yerine hesabı komple kaldırmışsınız büyük ihtimalle daha önceden mail adresi girdiğiniz için de mail ile giriş istiyor sizden mail ile girişi de kaldırıp tekrardan yerel hesap ile girmeniz gerek.

Şimdi hocam şöyle anlatayım, güvenli modu etkinleştiriyorum, ancak F8 ile olmadı Shift ile oldu, Shift'e basılı tutarak ekranın sağ alt köşedeki yeniden başlat butonuna tıklıyorum öyle geliyor, sonra söylediğin gibi güvenli modu başlatıyorum, PC otomatikmen kendisini yeniden başlatıyor ve bu ekran geliyor, sonra tekrar güvenli modu etkinleştirdim, yine bu ekran geldi, sonra bir daha bu şekilde üç kere güvenli mod etkinleştirdim her seferinde bu ekran geldi.

BIOS F2 ile açılıyor.
Bios boot f6 yada f5 ile açılıyor galiba.

Dosya Ekleri

• IMG_2020_05_01_12_24_37_8752630339935821933756.jpg
    IMG_2020_05_01_12_24_37_8752630339935821933756.jpg
    871,8 KB · Görüntüleme: 46
  • upload_2020_05_01_12_47_12_304.jpg
    upload_2020_05_01_12_47_12_304.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Hocam nöbete geldim o yüzden fazla bakamıyorum güvenli modda kullanım sınırlıdır ve oturum açma ekranı gelmez o yüzden yanlış bir şeyler var kullanıcı parolasını kaldırdığınızda nasıl açılmıştı bilgisayar Acer F8 demiş o yüzden F8 dedim ben de güvenli moddan halledebilirsin ben o şekilde ayarlıyordum hep sen bilgisayarında güvenli moda nasıl girileceğine bir bak olmadı önemli bilgiler yoksa laptopun kendi içine gömülü Recovery dosyası vardır eğer silmediysen Recovery yapabilirsin format CD'si veya flasha ihtiyaç olmadan.

Arkadaşlar yeni PC aldım, daha bir haftalık. Güzelce kullanıyordum.
Ancak en son kullandığım gün farklı bir şey yaptım. O da farklı dediğime bakmayın PC yeni olduğu için. PC'nin içinde önyüklü olarak gelen virüs programına detaylı tarama yaptırdım. Tarama bitti PC'yi kapattım işe gittim akşam geldiğimde açtım, giriş ekranında yazan yazıyı yazıyorum "bir sorun oluştu, pin kodunuz kullanılamıyor. Pin kodunuzu tekrar ayarlamak için tıklayın" pinimi ayarla seçeneğine tıkladığımda ekran yenileniyor ama değişen hiçbir şey yok aynı yazılar tekrar çıkıyor. Oturum açma seçenekleri ne tıklıyorum, PC'yi ilk kurarken oluşturduğum Outlook hesabımın şifresini istiyor, onu yazıyorum hatalı şifre diyor. PC'yi kablolu kablosuz hiçbir şekilde internete bağlayamıyorum. Armut gibi o bana ben ona bakıyorum. Bir de YouTube'den şifre kırma teknikleri ile alakalı videolardan faydalanmaya çalıştım, bilgisayarı yeniden başlatırken kapatma tuşuna basarak kurtarma moduna almak yolu ile şifre kırılabilirmiş. Ama onların videolarındaki tekniği uyguladığımda yine Outlook hesabı şifresini istiyor, giriyorum yine hatalı diyor. Lütfen destek olabilecek olursa sevinirim.
Git format attır eğer çok önemli bilgilerin yoksa varsa format attırıcağın adama söyle bilgilerini kurtarabilirse iyi olur he garantisi varsa direk teknosaya götür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı