Bilgisayarım kaç ₺ eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu şahsa daha fazla açıklamayın. Akıl yaşı gerçek yaşından düşük ve IQ'su ayakkabı numarasından düşük insanlarla uğraşılmaz. Ama Discord falan verirse o sövmesinin hesabını vereceğim orası kesin.

Akıllanmıyorlar ki. Ailesinin önünde rezil etsen bırak sosyal medyayı sokağa bile çıkamazlar.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Bulabilirse RX460 bulamazsa 7850 alacak.
İkisi birbirine yakın kartlar, pek bir fark yok aslında.
Kanka hesabını vereceğim ne ya :D Birşey yapamazsin ki gidip sen de söveceksin zaman kaybı
İnsanlara sövüp kaçmak kolay, caps lock açmak kolay, bir tarafları yese bak bakayım onu sağ bırakıyor muyum 30 kişi muşta sopalarla. Millete sövüp kaçan karaktersiz.

Ben de onu anlamadım çocuğun psikolojisini bozacaklar çocuk anlatamıyor kendini belli ki yaşı küçük ama bu kadar da üstüne gidilmez dolar 6.80 diyor çocuk bunlar hala diyor kazıklanmışsın XD
Hayır kanka ben gayet düzgün bir dille anlattım onun için uğraştım tek tek parça çıkardım.

2500 liraya Q8400 HD4830 ''ışıklı mışıqlı'' sistemi kitliyorlar millete. Sen kafana esen fiyata koy, illaki alıcısı olacaktır :)

Bilgisayar senin burada ki insanlar sana yardımcı olmaya çalışmış, sen küfür ile karsılık vermişsin.
Dediğim gibi senin bilgisayarın istersen 50 bin tl ye sat alıcı bulursan 😁.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı