bende belli bir süre oynadıktan sonra yapıyor bilgisayara baktırdım ilk sıkıntı çıkmadı akım korumalı priz satın aldım yarın elime ulaşacak bir deneyeceğim olmadı evin tesisatını değiştireceğim ondan sonra baktım hiç olmuyor başka bir bilgisayarcıya tekrar göstereceğimBende de oyunlarda reset atıyordu ancak oyun yüklenir yüklenmez yapıyordu.
tam olarak nereye bakmam gerekiyor?Olay görüntüleyicisinde hata kodlarına bakın isterseniz. Ben anlamıyorum ama bu tarz sorunlarda oradaki kodlara göre çözüm üretebilir belki biri ya da google da aratarak siz de bulabilirsiniz.
girdim oraya tam olarak hangi kısımdan bakmam lazım bilgisayar resetlenmesine?"Olay görüntüleyicisi"
Girdim oraya tam olarak hangi kısımdan bakmam lazım bilgisayar resetlenmesine?
evet buldum ben de kernel power hatasını bunu nereye sorarak neden kaynaklandığını öğrenebiliriz?Olay görüntüleyicisine girdikten sonra yönetim olaylarının özeti var örnek:
Eki Görüntüle 1244256
Bende 1 aydır Kernel Power diye bir hata alıyorum senin gibi çıldırmak üzereyim.
Evet buldum ben de Kernel Power hatasını bunu nereye sorarak neden kaynaklandığını öğrenebiliriz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.