Bilgisayarım kendi kendisine reset atıyor

Bende de oyunlarda reset atıyordu ancak oyun yüklenir yüklenmez yapıyordu.
bende belli bir süre oynadıktan sonra yapıyor bilgisayara baktırdım ilk sıkıntı çıkmadı akım korumalı priz satın aldım yarın elime ulaşacak bir deneyeceğim olmadı evin tesisatını değiştireceğim ondan sonra baktım hiç olmuyor başka bir bilgisayarcıya tekrar göstereceğim

Olay görüntüleyicisinde hata kodlarına bakın isterseniz. Ben anlamıyorum ama bu tarz sorunlarda oradaki kodlara göre çözüm üretebilir belki biri ya da google da aratarak siz de bulabilirsiniz.

Girdim oraya tam olarak hangi kısımdan bakmam lazım bilgisayar resetlenmesine?

Olay görüntüleyicisine girdikten sonra yönetim olaylarının özeti var örnek:

1639744468143.png

Bende 1 aydır Kernel Power diye bir hata alıyorum senin gibi çıldırmak üzereyim.

Evet buldum ben de Kernel Power hatasını bunu nereye sorarak neden kaynaklandığını öğrenebiliriz?

Olay kimliği ve kategori numarası nedir? Bu arada çok büyük geçmiş olsun bu sorunun kaynağı her halttan olabilir. Ben hala uğraşıyorum(açtığım son konulara bakabilirsin hatta). Minidump dosyalarını paylaşır mısın? Ben analiz edemem ama umarım yardımcı biri olur.

olay kimliği 41 görev kategorisi 63.
2 haftadır yapmadığım şey kalmadı ekran kartını bile garantiye gönderdim yok en son akım korumalı ara kablo aldım çünkü oturduğum bina 25 üzeri yaşı var elektrik tesisatı iyi değil dalgalanma olup resetliyor olabilir.
ara kablo işe yaramazsa regülatör alıcam kabloyu iade edip o da olmazsa güç kaynağını garantiye gönderip tekrar deneyeceğim kafayı yiyeceğim az kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı