Bilgisayarıma CMD üzerinden virüs girdi

Kaspersky, Malwarebytes ve ESET ile sistemi iyice taratın. 3 farklı anti-virüs kullanmaktaki sebep hepsinin veri tabanı farklı olduğu için birinin bulamadığı diğeri tarafından bulunabilir. Fakat çakışmaması için biriyle taratıp silin ardından diğeri ile taratın. Ayrıca anti-virüs ile silmek her zaman kesin çözüm olmayabilir. Anti-virüsler yoluyla virüsü kaldırdıktan sonra önemli dosyaları yedekleyin ve temiz kurulum yapın.

Kaspersky, Malwarebytes ve ESET ile sistemi iyice taratın. 3 farklı anti-virüs kullanmaktaki sebep hepsinin veri tabanı farklı olduğu için birinin bulamadığı diğeri tarafından bulunabilir. Fakat çakışmaması için biriyle taratıp silin ardından diğeri ile taratın. Ayrıca anti-virüs ile silmek her zaman kesin çözüm olmayabilir. Anti-virüsler yoluyla virüsü kaldırdıktan sonra önemli dosyaları yedekleyin ve temiz kurulum yapın.
Kur, kaldır; kur, kaldır yapmasının anlamı yok. Zararlı tanı tabanları hemen hemen aynı, illa farklı firmaların araçları ile ayrık tarama yapacaksa ikincil tarayıcıları kullanabilir.

Kur, kaldır; kur, kaldır yapmasının anlamı yok. Zararlı tanı tabanları hemen hemen aynı, illa farklı firmaların araçları ile ayrık tarama yapacaksa ikincil tarayıcıları kullanabilir.
Çakışma ihtimaline karşı diğerini kaldırıyoruz, keyfimizden değil. Ayrıca beğenmediğiniz mesajlara dalga geçer gibi hahaha atmak yerine üzgün veya kızgın atıp mesajdaki eksiği isteğinize bağlı belirtmeniz daha düzgün bir davranış olacaktır.

Açıktı fakat uygulamayı kurmak için kapatmam gerekiyordu ve aynı anda birden fazla şey ile uğraşıyordum dikkatsizliğime geldi.
Yani arkadaşlar format dışında yapabiliceğim bir şeyler varsa söyleyebilir misiniz virüs programlarını da indiriyorum arkadaşların söylediği.
Ne olursa olsun bir uygulamayi indirirken AV'yi kapatmayin. Eger uygulama kapatmanizi istiyorsa derhal silin, uzgunum ama pek bir sey yapamazsiniz gibi. Dosyalara erisim sagladiysa is coktan bitmistir. Ama siz yine de yukarida paylasilan link araciligiyla zararli yazilimi kaldirmayi deneyin

Açıktı fakat uygulamayı kurmak için kapatmam gerekiyordu ve aynı anda birden fazla şey ile uğraşıyordum dikkatsizliğime geldi.
Yani arkadaşlar format dışında yapabileceğim bir şeyler varsa söyleyebilir misiniz? Virüs programlarını da indiriyorum arkadaşların söylediği.
Yukarıda da bahsedildiği gibi anti-virüsü kapatmanızı isteyen programlar bir işler çevirecektir ki kapatmanızı istiyordur. İnternet bağlantısını kesin ki karşıdaki şahıs sisteminize erişim sağlayamasın.

Çakışma ihtimaline karşı diğerini kaldırıyoruz, keyfimizden değil. Ayrıca beğenmediğiniz mesajlara dalga geçer gibi hahaha atmak yerine üzgün veya kızgın atıp mesajdaki eksiği isteğinize bağlı belirtmeniz daha düzgün bir davranış olacaktır.
Zırvalık, diğer araçlara gereksinimi yok. Yalnız zararlı temizleyecek zaten. KVRT ve ESET Online Scanner kullanabilir "anti virüs" halleri yerine.

Son düzenleme:
Zırvalık, diğer araçlara gereksinimi yok. Yalnız zararlı temizleyecek zaten. KVRT ve ESET Online Scanner kullanabilir.
Birden fazla anti-virüs yazılımı kullanmak işi garantiye alır. Ne zararı olacak ki zaten? Burada önemli dosyaları kurtarmaya çalışıyor, işi garantiye almamız lazım. Tartışmalar konuyu bölüyor ve gereksiz mesaj yoğunluğu yaratıp gerekli yardımın alınmasına engel oluyor bu sebeple direkt sizi göz ardı edeceğim, o sırada istediğinizi yapabilirsiniz.

Sonunda temiz kurulum yapacaksa ne gerek var 3 tane AV kurup kaldırmaya? Hadi onu geçtim, hiç mantıklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı