Bilgisayarıma girdiler

Şu videoyu izle. KMS'nin ne olduğunu anlarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraftan anladığım kadarıyla 2 aylık bi süresi var galiba etkinleştirmenin ama bana kalırsa temiz bi formatla uğraşmadan sorunu çözün
KMSpico eğer halen bilgisayarda kuruluysa lisans süresi bittiği an kendisini tekrar etkinleştirir.

KMSpico eğer halen bilgisayarda kuruluysa lisans süresi bittiği an kendisini tekrar etkinleştirir.
KMSpiconun Sunucuları Kapalı Böyle Bişey Olcağını Düşünmüyorum fakat buda bi ihtimal olarak göz önünde bulundurulmalı

KMS değil KMSpico arkadaşlar. Farklı şeylerdir ikisi de. Bu arada cihazınızın işletim sistemi artık korsan. O metot korsan etkinleştirme yöntemlerinden biri. Temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Dostlarım LGS öğrencisiyim ve bu 1 aylık süreçte bilgisayarımla çok ilgilenmeyeceğim LGS'den sonra büyük ihtimalle bilgisayar alırım benim bu konu ile ilgili tek derdim gizliliğim görüntüm kaydedilir mi veya başım belaya girer mi? Bilgisayarın performansını düşürür mü? Bunları merak ediyorum yoksa etkinleştirilmesi çok ilgilendirmiyor ki zaten Microsoft'un sitesinden USB ile kurulum yaptım bunların cevaplarını verirseniz gerçekten hoşnut olurum

Sana şu anlık bi problem çıkartmaz fakat korsan olduğu için bilgisayarınız güvendede sayılmaz çünkü aynı lisans anahtarı birçok bilgisayarda kullanılmış olabilir ama dediğim gibi temiz bi formatla en azından daha güvenli olur

Kaspersky tehdit olmadığını söylüyor

Dediğim gibi arkadaşlar gizliliğim ile ilgili bir problem yaşamazsam gerek yok zaten 1-2 Ay'a bilgisayarım toplarım büyük ihtimalle bilgisayarın performansını düşürmesin yeter.
Format dediğiniz sıfırlama doğru muyum?
Çünkü güncelleştirmeler kısmının kurtarma seçeneğinde.
Sıfırlama seçeneği var oradan mı yapayım yoksa Windows 10'u tekrardan mı yükleyeyim bunu açıklarsanız ona göre bir işlem yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…