Fotoğraftan anladığım kadarıyla 2 aylık bi süresi var galiba etkinleştirmenin ama bana kalırsa temiz bi formatla uğraşmadan sorunu çözünEki Görüntüle 998837
Tam taramayı başlattım
KMSpico eğer halen bilgisayarda kuruluysa lisans süresi bittiği an kendisini tekrar etkinleştirir.Fotoğraftan anladığım kadarıyla 2 aylık bi süresi var galiba etkinleştirmenin ama bana kalırsa temiz bi formatla uğraşmadan sorunu çözün
KMSpiconun Sunucuları Kapalı Böyle Bişey Olcağını Düşünmüyorum fakat buda bi ihtimal olarak göz önünde bulundurulmalıKMSpico eğer halen bilgisayarda kuruluysa lisans süresi bittiği an kendisini tekrar etkinleştirir.
Sana şu anlık bi problem çıkartmaz fakat korsan olduğu için bilgisayarınız güvendede sayılmaz çünkü aynı lisans anahtarı birçok bilgisayarda kullanılmış olabilir ama dediğim gibi temiz bi formatla en azından daha güvenli olurDostlarım LGS öğrencisiyim ve bu 1 aylık süreçte bilgisayarımla çok ilgilenmeyeceğim LGS'den sonra büyük ihtimalle bilgisayar alırım benim bu konu ile ilgili tek derdim gizliliğim görüntüm kaydedilir mi veya başım belaya girer mi? Bilgisayarın performansını düşürür mü? Bunları merak ediyorum yoksa etkinleştirilmesi çok ilgilendirmiyor ki zaten Microsoft'un sitesinden USB ile kurulum yaptım bunların cevaplarını verirseniz gerçekten hoşnut olurum![]()
şuanlık bi tehdit gözükmüyor fakat ilerki bi zamanda bişey olmayacağı kesin değil o yüzden vaktiniz varsa bi formatlayın derimKaspersky tehdit olmadığını söylüyorEki Görüntüle 998848
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.