Bilgisayarıma Nesquikli süt döküldü

Uzmanında yapacağı şeyler bunlar zaten anakarta zarar gelse anakart yanmış diyecek sana olacaklar onlar.
Ben Nescafe dökmüştüm, anakart tamamen kahve kalıntıları ile dolmuş. Evde erken müdahale ile batarya ve anakartı ayırmıştım. Öyle yapmasam anakart yanacakmış. Ama temizliği uzmanlara bıraktım.

Emin misin sökersin tüm notebooku selulozik tiner ile yıkarsın parçalarını belli bir süre bekletirsin kurutmada toplarsın geriye olur biter.
Şimdi yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama ben laptopumu götürdüğümde ultrasonic (?) temizlik yapacağını söyledi, düz alkol veya tiner değil. Ve bir parçada kısa devre olmuşsa kullanılması dahilinde diğer parçalara da zarar verebilir. Normalde bakımı yapılır, monitörden hata ayıklama işlemi yapılır ve kısa devre veya başka bir sorun varsa giderilir.

Şimdi yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama ben laptopumu götürdüğümde ultrasonic (?) temizlik yapacağını söyledi, düz alkol veya tiner değil. Ve bir parçada kısa devre olmuşsa kullanılması dahilinde diğer parçalara da zarar verebilir. Normalde bakımı yapılır, monitörden hata ayıklama işlemi yapılır ve kısa devre veya başka bir sorun varsa giderilir.
Zaten artık ultraviyole ışık yardımı ile temizlik yapılıyor diye biliyorum.

Kuruduğu zaman kötü olacağı için mutlaka servise gitmek gerekiyor. Evde de yapılabilir ancak tecrübe sahibi bir kişi yapabilir. Bundan tek çıkış tamirciye ya da servise götürmek olur.

Tamirciye götürdüm. Adam laptopun içinde herhangi bir şey göremediğini ama klavyenin bozulduğunu söyledi. Klavyeyi değiştirdik ve laptop tıkır tıkır çalışıyor şu anda. Herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar tamirciye götürdüm. Adam laptopun içinde herhangi bir şey göremediğini ama klavyenin bozulduğunu söyledi. Klavyeyi değiştirdik ve laptop tıkır tıkır çalışıyor şu anda. Herkese teşekkür ediyorum. Konu kapanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı