Yine mahalle bilgisayarcı yandaşları toplanmış. AV ile taratmışsın zaten format diyorsun yazık gençliğe. Formatla silinmeyen ne var demiş biri de; çok şey var.
Biraz güvenlik bölümünde takıl anlarsın belki.Formatın silemediği şeyi hangi AV temizleyecek ki?
Knu bilgisayarı yavaşladığı için format değil. Zararlı girmiş format atayım diyor. Format atacaksa buraya sorma sebebi ne? Kendini teselli edecekse yanlış bilgi verip format önermeyeceğiz veya gereksiz bilgi.Bilgisayarı yavaşlamış zaten. Format atmak istiyormuş.
Kanıt? Kaspersky ile kolayca kaldırılıyor. Hiçbir AV kaldırmıyor dediğin yanlış bilgiye giriyor bakalım modlar uyuyor mu göreceğiz.Hocam bahsedilen virüsü ben hiçbir AV ile temizleyemedim, algılıyor kaldırıyor virüs yine geri geliyor. Bundan dolayı format önerdim.
Dostum biraz bekle trojan bulaştığının kanıtını atayım. Tabi AV'lerler kaldırmaya çalışmama rağmen geri gelmesinin videosunu çekmedim.Kanıt? Kaspersky ile kolayca kaldırılıyor. Hiçbir AV kaldırmıyor dediğin yanlış bilgiye giriyor bakalım modlar uyuyor mu göreceğiz.
Önceki söylediğinle bu söylediğin birbirini niye tutmuyor? Kendini yalanlamış oluyorsun şimdi. Kaspersky için kanıt nerede soruyorum defender gibi saçma bir yazılımın sonucunu bana atıyorsun.Dostum biraz bekle trojan bulaştığının kanıtını atayım. Tabi AV'lerler kaldırmaya çalışmama rağmen geri gelmesinin videosunu çekmedim.
Uyarı ve detaylarında ne yapılması gerektiği yazar dikkatlice okursanız. İzni varsa izin verilen kısmında gözükür.Kaspersky virüsü sildi ama bazen YouTube'ye DC'ye girdiğim zaman web kamerası kullanıyor diyor ışığı yanmıyor acaba izni var demek mi istiyor.
Hiçbir av kaldıramıyorun kanıtı nerede?
Gülme sebebimi açıklayayım. O senin toxic dediğin kişi, bu foruma çok emek veren ve güvenlik kategorisini neredeyse tek başına taşıyan kişi. Format her şeyin çözümü değil, Defender ile mi kaldırmaya çalıştın bilmiyorum ama, Kaspersky ile denemediğin belli. Format atılınca her şey yok olmuyor. Önemli olan bunu anlamak. Format atılınca yok olmayan şeyler bile var. Anlatmak istediğim bu.Dostum hiçbir demedim, dediğim şey denediğim hiçbir AV kaldıramadı bende kısa yoldan format attım ve "Murat5038" diye birinin de soracağı aklıma gelmediği için SS almadım. Ek olarak çok toxicsin, sadece bu konu değil kendi konularında da aynı şekilde. İyi forumlar.
@326001![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.