Bilgisayarıma virüs girme korkusu nasıl aşılır?

Anlaşılan siz olayı kafanızda büyütüp değişik boyutlara taşımışsınız hocam. Format attığınızı söylemişsiniz, aralık ayından beri de herhangi bir problem yaşamadıysanız bu kadar strese gerek yok. Rahat olun.

Hocam mayıs ayında sahibinden hesabım çalındı onu da şifrelerimin hepsi aynıydı ondan dolayı düşünüyorum zaten daha virüs kalsa halihazırdaki hesaplarımıda çalardı sağ olun.
 
Hocam mayıs ayında sahibinden hesabım çalındı onu da şifrelerimin hepsi aynıydı ondan dolayı düşünüyorum zaten daha virüs kalsa halihazırdaki hesaplarımıda çalardı sağ olun.

Sahibinden hesabınız için öncelikle geçmiş olsun, desteğe ticket açarak belki bir ihtimal alabilirsin.

Diğer hesaplardaki şifreni de değiştirdiysen, herhangi bir problem olmaz. Yaşadığın hissiyatı anlıyorum, ama Aralık'tan beri bir şey olmadıysa bu olayı kafanda çok büyütmüşsün demektir. İçin rahat olsun.
 
Arkadaşlar benim bilgisayarıma virüs girmişti Aralık ayında. Format attım bir sorun yok ama psikolojim bozuldu, artık bütün taramaları yaptım içim rahat etmiyor, ne yapmam lazım? Önemli bütün hesapları kurtardım ama artık cidden bunaldım. Hayattan zevk alamıyorum her gün hesaplarıma bir şey olursa diye. Üniversite sınavına hazırlanacağım, bu beni gerçekten etkileyecek. Ne yapmalıyım?
Eminim bu korku sayesinde bir çok insan bilgisayarı zararlı yazılımlardan kurtarmıştır.Aşmamanız daha iyidir 😃
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı