Bilgisayarıma virüs mü bulaştı?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarımdan bir program silmek için denetim kaydına girdim ve faker input şeklinde bir program gördüm sizce bu ne virüs olabilir mi?

Malwer bytes ile tarattım ama virus çıkmadı ama PC'me faker input diye bir şey indirmedim hiç ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamdır indiriyorum hemen

İnince tam tarama atıyorum o zaman.

Hocam ya da ilk hızlı taramamı atsam.

Son düzenleme:
Olabilir. Yine de sırasıyla Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.

@mnms hocam ona gerek yok direkt tam tarama yapın düz.

Hocam ilk Malwarebytes ile atmıştım temiz dedi sonra Kaspersky'de hızlı attım temiz dedi ne olur ne olmaz bir de tam tarama atayım.

Olabilir. Yine de sırasıyla Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.

Hocam Kaspersky'de hızlı veya tam bulamadım bir tek scan var ona bastım.

@mnms Hızlı tarama sadece tehditlerin genellikle gizlendiği yerleri tarıyor. Tam tarama ise tüm bilgisayarı. Bizim ihtiyacımız olan tam tarama.

tamamdır şuan tam tarama yapıyorum ama bi tık uzun sürecek gibi 50k dosya taradı daha yeni %1 oldu

Hocam arkadaş yanlışlıkla Kaspersky demiş sanırım. Çünkü hızlı veya tam tarama yazısı olmayan direkt scan butonu olan Malwarebytes. Karıştırmış arkadaş.

Aynen yanlış söyledim pardon.

Hocam arkadaş yanlışlıkla Kaspersky demiş sanırım. Çünkü hızlı veya tam tarama yazısı olmayan direkt Scan butonu olan Malwarebytes. Karıştırmış arkadaş.
Malwarebytes için de "Scan"e basılır, taranır, sonuçlar çıkar. Ardından "Advenced Scan" çıkar, sonra bunlar takip edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…