Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarımdan bir program silmek için denetim kaydına girdim ve faker input şeklinde bir program gördüm sizce bu ne virüs olabilir mi?
Malwer bytes ile tarattım ama virus çıkmadı ama PC'me faker input diye bir şey indirmedim hiç ben.
@mnms Bu attığım iyidir hocam. Daha önceden 30 günlük deneme sürümü kullandıysanız internet security için para vermeniz gerek zaten. Ücretsiz kullanmak istiyorsanız bu attığımı indireceksiniz. Security Cloud Free yani.
Reis Steam dışı bir yerden bir şeyde indirmiyorum ve 30 Ağustos'ta inmiş virus olsa hesaplar çok da gg olmaz mı?
Yapımcısı ryochan7'yi arattığımda DS4 ile ilgili şeyler çıkıyor DS4 PS4 kolunu PC'ye bağlamak için olan program bende o vardı onunla alakalı bir şey olabilir mi?
Hocam arkadaş yanlışlıkla Kaspersky demiş sanırım. Çünkü hızlı veya tam tarama yazısı olmayan direkt Scan butonu olan Malwarebytes. Karıştırmış arkadaş.
Hocam arkadaş yanlışlıkla Kaspersky demiş sanırım. Çünkü hızlı veya tam tarama yazısı olmayan direkt scan butonu olan Malwarebytes. Karıştırmış arkadaş.
Hocam arkadaş yanlışlıkla Kaspersky demiş sanırım. Çünkü hızlı veya tam tarama yazısı olmayan direkt Scan butonu olan Malwarebytes. Karıştırmış arkadaş.