Bilgisayarımda hacker olduğunu nasıl anlarım?

Zerolite

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2019
Mesajlar
3.123
Makaleler
1
Çözümler
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar geçen gün Valorant da Val 5 hatası aldım ve 1 hafta sonra yani bugün hesaba giriş yapamadım. Kurtarsam da içimde ukde kaldı acaba sistemimde hacker vs mi var? Keylogger kaynaklı olarak yazdıklarımı kopyalıyor olabilir. Nasıl anlayabilirim? Yardımcı olur musunuz? Hacker varsa nasıl sistemden atabilirim? İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar geçen gün Valorant da val 5 hatası aldım ve 1 hafta sonra yani bugün hesaba giriş yapamadım. Kurtarsam da içimde UK'de kaldı acaba sistemimde hacker vs mi var? Keylogger kaynaklı olarak yazdıklarımı kopyalıyor olabilir. Nasıl anlayabilirim? Yardımcı olur musunuz? Hacker varsa nasıl sistemden atabilirim? İyi günler.

Bilgisayarınız Kaspersky ile taratabilirsiniz.
 

Konuda yazanlara ek olarak Glasswire ile ağ bağlantılarını izlemek.
 
Sanmıyorum hacker olduğunu. İsterseniz kaspersky ile bir tarama yapın ama muhtemelen bağlantı sorunları ve corrupt oyun dosyaları bir arada olunca bu sorunları yaşamışsınızdır.
 
MW, Kaspersky, Norton hepsi hikaye! Dostlar hiçbiri bu tür virüsleri tespit edemiyor. Benim konudaki belirtileri alıyorsanız bu tür virüs sizde de var demektir.

 
Malwarebytes kurduktan sonra internet bağlantınızı kesin ve sistemin tamamını tarayın. Güvenilir bir cihazdan tüm hesaplarınızın şifrelerini değiştirin.
 

Geri
Yukarı