- Makaleler
- 33
NPE ile değil doğrudan güvenlik yazılımı ile sistemi taratın. Kararlılık falan bozulmaz.
Yani hangi programla demek istediğinizi anlamadım.NPE ile değil doğrudan güvenlik yazılımı ile sistemi taratın. Kararlılık falan bozulmaz.
Kaspersky, Norton, Bitdefender bunlardan birisi olabilir. IS sürümlerinden birisini indir ve sistemi tarat.Yani hangi programla demek istediğinizi anlamadım.
Tamamdır yapacağım cevaplarınız için herkese çok teşekkür ederim.Kaspersky, Norton, Bitdefender bunlardan birisi olabilir. IS sürümlerinden birisini indir ve sistemi tarat.
Arkadaşlar bugün video izlerken önerilenler de "bedavaya Discord Nitro alma" başlıklı bir video çıktı videoyu açıp izledim sonunda adamın verdiği linkteki siteye gittim sitede Discord Nitro generator yazıyordu bu siteden Discord Nitro hediye kodu almaya çalıştım ancak olmadı. Ve sonrasına bunun sahte olduğunu öğrendim. Sorum şu bilgisayarıma hiçbir indirme yapmamama rağmen keylogger gibi virüsler bulaşabilir mi? Bilgisayarımda olan Norton ile bilgisayarı tarattım ancak hiçbir şey çıkmadı ama içimde halen bir şüphe var cevap verirseniz sevinirim.
Scene gruplarının cracklediği oyunlar hariç.Kimse babasının hayrına ücretli olan bir ürünü bedavaya vermez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.