Bilgisayarımı kontrol ediyorlar

astrophical

Femtopat
Daha fazla  
( durum ciddi saka vs. Değil hiçbir korsan yazılım kullanmiyorum)Arkadaşlar demin oyuna girecektim oyun acilmadi görev yöneticisinden baktım boşta 3.5GB RAM kullanımı var icimi biraz suphe sardi ama bir şekilde oyuna girdim sonra oyunda arabam kontrol ediliyordu, sağa dönerken sola dönme vs, sonra çıktım oyundan mouse hareket etmeye başladı. Bilgisayari o ani korkuyla kapatmaya çalıştım, kapatmamı engellediler fareyi sağa çektiler. Güç tuşundan kapatmak zorunda kaldim simdi benim ne yapmam lazım? Bilgisayarımda önemli kart ve hesap şifrelerim var.
Güncelleme: Yok arkadaslar olmuyor gerçekten hiçbir işlem yapmama izin verilmiyor fare ve klavye kontrolü var ne yapacağımı bilemiyorum.

Arkadaşlar yemin ederim virüs bulaştı ama demin oyuna girecektim oyun acilmadi görev yöneticisinden baktım boşta 3.5GB RAM kullanımı var icimi biraz suphe sardi ama bir şekilde oyuna girdim sonra oyunda arabam kontrol ediliyordu, sağa dönerken sola dönme vs, sonra çıktım oyundan mouse hareket etmeye başladı. Bilgisayari o ani korkuyla kapatmaya çalıştım, kapatmamı engellediler fareyi sağa çektiler. Güç tuşundan kapatmak zorunda kaldim simdi benim ne yapmam lazım? Bilgisayarımda önemli kart ve hesap şifrelerim var.

Kaspersky ile tam tarama yapın ve bilgisayar uzaktan erişimi kapatın arkadaşlarınız şaka yapıyor da olabilir.

Bilgisayarında önemli bir şey yoksa başka bir bilgisayarda format USB'si hazırlayıp direk açarken BIOS'a veya Boot menüsüne girerek format atabilirsin.

Arkadaşlar saka vs durumu yok bilgisayari actigim andan itibaren kontrol edilmeye baslaniyorum format USB'mde yok ne yapacağım?

Hocam USB yoksa Windows üzerinden format atın.

1610838270032.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı