QP Bilişimden topladım sistemimi. Hizmetlerinden de, işçilik ve sattıkları ürünlerden de çok memnun kaldım.Haftaya bilgisayar alacağım. Bütçem 40000 TL vatandan almayı düşünüyorum. Ama vatanın pahalı sattığını söylüyorlar. Nereden alayım?
Vatandan almayayım mı?GameGaraj, İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi yerlerden uyguna kampanyalı sistemler gelince alabilirsin.
Alma. Asla.Vatandan almayayım mı?
Şaka yapıyorsun sanırım ?Pahalı sitelerden al. Ucuz etin yahnisi yenmez. Bu firmalar bosuna ucuza satmiyor gumruk mallarini ve yenilenmis urunleri veriyorlar. Cok riskli.
Vatan ve Amazon, Hepsiburada'dan alin sadece. Digerlerine guven olmuyor maalesef ortada kalabilirsin.Vatan'dan almayayım mı?
Mal aynı mal, ucuz etle ne alakası var?Pahalı sitelerden al. Ucuz etin yahnisi yenmez. Bu firmalar bosuna ucuza satmiyor gumruk mallarini ve yenilenmis urunleri veriyorlar. Cok riskli.
Vatandan alacağım o zaman.Vatan ve Amazon, Hepsiburada'dan alin sadece. Digerlerine guven olmuyor maalesef ortada kalabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.