Ryzen 5 3600 nereden almalıyım?

n11'de genelde en ucuz olanlarını bulabilirsin ve ödeme yöntemiyle de güvenilir bir sitedir. Direkt hepsiburada'dan almadan önce mutlaka bakmanızı öneririm. Puanı iyi olan bir satıcıdan almanız halinde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Hepsiburada da satıcı Techburada olarak gözüküyor. Kötü yorum görmedim sanırım hepsiburadadan alacağım.

Geçen hafta sitem.com.tr'den aldım gayet hızlı geldi. Güvenilir ve ucuz.
Sağlam gözüküyor aslında. Müşteri hizmetleri iyiymiş, şikayetvarda adına şikayetde yok. Kargosu hızlı mıdır acaba? Hepsiburada oldukça hızlı gönderiyor çünkü. Kafam karışmadı değil. 100 lira fark var az para değil.

Sağlam gözüküyor aslında. Müşteri hizmetleri iyiymiş, şikayetvarda adına şikayetde yok. Kargosu hızlı mıdır acaba? Hepsiburada oldukça hızlı gönderiyor çünkü. Kafam karışmadı değil. 100 lira fark var az para değil.
100 lira az değil fakat malum döviz kurları çok belirsiz şu an da. Biraz daha inmesini bekleyeyim derken daha da pahalanabilir, çünkü mağazalar kurların artmasına göre çok hızlı bir şekilde fiyatlara zam yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı