neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
Hayır, geçen gittik. DDR4 anakarta DDR5 ram yazdirdilar.Vatandan alacağım o zaman.
Hayır, geçen gittik. DDR4 anakarta DDR5 ram yazdirdilar.Vatandan alacağım o zaman.
Arkadaş kadar düşünmüyorum ama paranla rezil olmak istemiyorsan daha ortalamada geri dönüşü yüksek yerler tercih edilmeli. Mesela yukarıda birisi Gaming Gen önermiş ben önermem.Şaka yapıyorsun sanırım ?
GameGaraj, İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi yerlerden uyguna kampanyalı sistemler gelince alabilirsin.
Nereden alayım o zaman hocam?Hayır, geçen gittik. DDR4 anakarta DDR5 ram yazdirdilar.
Hazır sistem mi düşünüyorsunuz? Tek tek toplamak daha avantajlı olabilir o bütçede.Vatandan alacağım o zaman.
Tek bir yerden olması zorunlu mu? Monitör dahil mi olacak?Nereden alayım o zaman hocam?
Vatanda da tek tek satıyorlar diye biliyorum. Hazır sistem yok masaüstü orada.Hazır sistem mi düşünüyorsunuz? Tek tek toplamak daha avantajlı olabilir o bütçede.
Monitörü sonra da alırım ben sadece bilgisayar alacağım.Tek bir yerden olması zorunlu mu? Monitör dahil mi olacak?
Vatandan alacağım o zaman.
Işte benim aradığım adam ya! Ben de Gaming.gen dahil hic bir benzer firmayı onermem, önermek zorunda degilim.Arkadaş kadar düşünmüyorum ama paranla rezil olmak istemiyorsan daha ortalamada geri dönüşü yüksek yerler tercih edilmeli. Mesela yukarıda birisi Gaming Gen önermiş ben önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.