Bilgisayarımı sattım

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir sürü sorunuyla konu açtığım 13-14 yıllık aile yadigârı bilgisayarımızı sattık. Masa, klavye, sandalye, monitör, kasa, mikrofon-kamera, Wireless adaptör ile 1000 TL'ye sattık. Bu bilgisayarımın sorunlarıyla ilgili açtığım konularda bana yardım eden herkese teşekkürler.

Bir sürü sorunuyla konu açtığım 13-14 yıllık aile yadigârı bilgisayarımızı sattık. Masa, klavye, sandalye, monitör, kasa, mikrofon-kamera, Wireless adaptör ile 1000 TL'ye sattık. Bu bilgisayarımın sorunlarıyla ilgili açtığım konularda bana yardım eden herkese teşekkürler.
Hayırlı olsun. Ben olsam hatıraları satmazdım ama. :)

Hayırlı olsun. Şimdi ne yapacaksın?

Nereden ve nasıl sattınız?
Bu konuyla ilgili tecrübesi olmayan biri olarak satış ile ilgili tecrübelerinizi dinlemek isterim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı