Bilgisayarımı Windows 8.1 yapmalı mıyım?

Kadirefe08

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?

Windows 8 sürümünü nedense ben hiç sevemedim bu arada çok eskiden GTA 5 oynuyordum Windows 7 bilgisayarımda sonra Windows 10'a geçmeye çalıştım hayatım kaydı keşke hiç çıkmasaydım Windows 7'den.

Bu arada Windows 8'i seven var mıydı?

Hızlılık performans ve windows 7 üzerinde yeni programların çalıştırılmamasına yakınıyorsan kinghazenin hazırladığı windows 8.1 pro perf öneririm 12 yıllık win7 laptopu ayağa kaldırdı fakat benim pc iyi diyorsan Windows 10 girersin sen bilirsin

Artı -2 Eksi
Windows 8 sürümünü nedense ben hiç sevemedim bu arada çok eskiden GTA 5 oynuyordum Windows 7 bilgisayarımda sonra Windows 10'a geçmeye çalıştım hayatım kaydı keşke hiç çıkmasaydım Windows 7'den.

Niye kaymış?Windows 10 en optimize windows sürümü şuanda.

Artı -2 Eksi

Windows 8 biraz sıkıntı zaten bu yüzden Windows 8.1 kullanıyorum ben de. Temaları falan değişik geldiği için classic shell, startisback vs programlar kurdum performans etkisi yaşamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı