Bilgisayarımı Windows 8.1 yapmalı mıyım?

Kadirefe08

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?

Windows 8 sürümünü nedense ben hiç sevemedim bu arada çok eskiden GTA 5 oynuyordum Windows 7 bilgisayarımda sonra Windows 10'a geçmeye çalıştım hayatım kaydı keşke hiç çıkmasaydım Windows 7'den.

Bu arada Windows 8'i seven var mıydı?

Hızlılık performans ve windows 7 üzerinde yeni programların çalıştırılmamasına yakınıyorsan kinghazenin hazırladığı windows 8.1 pro perf öneririm 12 yıllık win7 laptopu ayağa kaldırdı fakat benim pc iyi diyorsan Windows 10 girersin sen bilirsin

Artı -2 Eksi
Windows 8 sürümünü nedense ben hiç sevemedim bu arada çok eskiden GTA 5 oynuyordum Windows 7 bilgisayarımda sonra Windows 10'a geçmeye çalıştım hayatım kaydı keşke hiç çıkmasaydım Windows 7'den.

Niye kaymış?Windows 10 en optimize windows sürümü şuanda.

Artı -2 Eksi

Windows 8 biraz sıkıntı zaten bu yüzden Windows 8.1 kullanıyorum ben de. Temaları falan değişik geldiği için classic shell, startisback vs programlar kurdum performans etkisi yaşamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı