Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?
Neredeyse 2 yıldır Windows 7 laptopumu kullanıyorum ve artık sıkıldım sizce 8.1'e geçmeli miyim? Bu arada elimde flash vb. aygıtlar yok USB'siz kurulum varsa yazabilir misiniz?
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Windows 8.1 kullanıyorum en iyi Windows sürümlerinden biride 8.1 bana göre beğenmeyenler olmuş şöyle düşünelim sistemimiz kötü ama Windows 10 güncelleştirme alıyor diye ona geçip kasa kasa oyun oynamak ister miydin? Bence istemezdin.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere USB bellek olmadan nasıl temiz kurulum yapılacağını göstereceğim. Kendim gerçek bir bilgisayarda denedim ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı. Aşağıdaki bazı fotoğraflar sanal makine ile çekilmiştir. Ek olarak bir programa ihtiyacımız yok. Ve bir şey olursa...
Hızlılık performans ve windows 7 üzerinde yeni programların çalıştırılmamasına yakınıyorsan kinghazenin hazırladığı windows 8.1 pro perf öneririm 12 yıllık win7 laptopu ayağa kaldırdı fakat benim pc iyi diyorsan Windows 10 girersin sen bilirsin