Bilgisayarımın durduk yere performansı düştü

clowiax

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir gün bilgisayarı bir odadan başka odaya taşıdım ve sorun yoktu bilgisayarı açtığımda yavaşladığını oyunlarda aşırı FPS düşüşü olduğunu sekme açarken bilgisayarda F5 atarken kastığnıı fark ettim önce kendim ekran kartını çıkartıp taktım için temizledim sürücülerim güncel Windows 10 kullanıyorum güncel virüs tarması yaptım sorun yok hiçbir şey yokken oldu tamirciye götürdüm adamda bir şeyi yok deyip format atıp geri gönderdi saat 4 civarı ve ben gene her şeyi yaptım driveri kurdum onu bunu yaptım her şey güncel PC temizlemiş adam sağ olsun daha iyi oldu tertemiz 0 gibi ama ksama var LoL'de 250 FPS alırken şu an şakasız söylüyorum 07 FPS dahi gördüm keza CS:GO'da ve Valorant'ta da aynı şekilde. Bilgisayar masaüstü bir de sorunu yok bir şeyi yok bir anda oldu ve düzelmiyor. Windows'ta yapabileceğim bütün performans ayarlarını da yaptım. GPU da falan hiçbir şeyi yok sıkıntısı yok ama bir anda oldu hala çözemiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-09-17_202851392.png
    resim_2023-09-17_202851392.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 172
  • resim_2023-09-17_202923233.png
    resim_2023-09-17_202923233.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bir gün bilgisayarı bir odadan başka odaya taşıdım ve sorun yoktu bilgisayarı açtığımda yavaşladığını oyunlarda aşırı FPS düşüşü olduğunu sekme açarken bilgisayarda F5 atarken kastığnıı fark ettim önce kendim ekran kartını çıkartıp taktım için temizledim sürücülerim güncel Windows 10 kullanıyorum güncel virüs tarması yaptım sorun yok hiçbir şey yokken oldu tamirciye götürdüm adamda bir şeyi yok deyip format atıp geri gönderdi saat 4 civarı ve ben gene her şeyi yaptım driveri kurdum onu bunu yaptım her şey güncel PC temizlemiş adam sağ olsun daha iyi oldu tertemiz 0 gibi ama ksama var LoL'de 250 FPS alırken şu an şakasız söylüyorum 07 FPS dahi gördüm keza CS:GO'da ve Valorant'ta da aynı şekilde. Durduk yere oldu ve sıfır şaka ağlayacağım hediye bilgisayardı masaüstü bir de sorunu yok bir şeyi yok bir anda oldu ve düzelmiyor. Windows'ta yapabileceğim bütün performans ayarlarını da yaptım.
Prizi çağrıştırıyor. Belki önceki odadaki priz yeterlidir ve daha sağlıklıdır.

Reis kasayı açıp bir baksaydınız sonuçta eski odasına götürmüş denemişsiniz. O zaman taşırken bir sorun olmuş olabilir. En basit olarak kontroller yapın.

Reis bunun için baktım üstüne bilgisayarcıya baktırdım aynı

Az önce neden bilmiyorum normalde uzatma kablosuna bağlıydı direkt prize taktım kasa ses çıkartmaya başladı

Reis bunun için baktım üstüne bilgisayarcıya baktırdım aynı
Bilgisayarcıya götürüp orada test ettiniz mi ? Şimdi mantıksız geliyor . Bilgisayarı başka odaya götürüp getirince nasıl böyle bir şey oluyor . Çok ilginç bence başka bir evde yada bilgisayarcıda açın deneyin . Orada da öyleyse bilemiyorum .

Bilgisayarcıya götürüp orada test ettiniz mi? Şimdi mantıksız geliyor. Bilgisayarı başka odaya götürüp getirince nasıl böyle bir şey oluyor. Çok ilginç bence başka bir evde ya da bilgisayarcıda açın deneyin. Orada da öyleyse bilemiyorum.

Dostum bilgisayarcı orada açıp baktı mı bilmiyorum ama kasa içine baktığnıı söyledi ve sorun olmadığını söyledi fanlar kirliydi onları temizlemiş format atmış o kadar sorun olmadıgın söyledi bilgisayarda çok vaktim yok başka evde açmaya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı