Bilgisayarımın masaüstü resmi alakasız bir şekilde değişiyor

WEST_Chain

Femtopat
Bilgisayarımın daha önce olduğu gibi alakasız bir şekilde masaüstü resmi Minecraft resmi olmaya başladı format atmadan önce R6'da operatör resmi oluyordu onunla birlikte Windows tema renkleri değişiyor acaba hacklendim mi? Yardımcı olur musunuz?

Windows 10 içerisinde Microsoft hesabınızı senkronize ediyor muydunuz? Ayrıca Microsoft hesabınızı başka bir yerde de kullanıyor muydunuz?
forza horizon 4 hesabı almıştım galiba başkalarıda kullanıyordu zaten hep budnan şüpeleniyordum zaten bunu olduğunu görünce direk çıkış yaptım
Virüs lenmis olabilir misin acaba?

Olamam çünkü lisanslı virüs programı kullanıyorum zaten olmadık sitelerede girmiyorum YouTube falan.

@WEST_Chain, hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsun? En son ne zaman sistem taraması gerçekleştirdin? Ayrıca bilmediğin bir Microsoft hesabı sisteminde bulunuyorsa, kaldırmalısın ve tüm erişimini ortadan kaldırmalısın.
nasıl yapacağım
Slayt açmış olabilirsin.
pc de hiç minecraft wp si yok
Başka bir Microsoft hesabıyla oturum açtığınız için o hesabın bilgileri senkronize olmuştur. Tema ayarları, duvar kağıdı vs.

Öyle mi o zaman hacklenmedim değil mi?
@WEST_Chain, hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsun? En son ne zaman sistem taraması gerçekleştirdin? Ayrıca bilmediğin bir Microsoft hesabı sisteminde bulunuyorsa, kaldırmalısın ve tüm erişimini ortadan kaldırmalısın.
eset

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı