StrangeH1Z1
Hectopat
Daha fazla  

Aniden masaüstündeyken veya oyundayken herhangi bir yerde donuyor ve tuştan kapatıp açmam gerekiyor.
Ekran kartını çıkardım denedim olmadı.
2x8 GB RAM var 2'sini ayrı ayrı takıp denedim olmadı.
İşlemcimi degiştirdim olmadı.
Harddisk kullanıyordum SSD aldım olmadı.
Defalarca format attım olmadı.
Power degiştirdim olmadı.
Termal macundur temizliktir hepsini denedim olmadı.
Taktıgım mouse, klavye, power kablosu hatta ön jak kablosunu degiştirdim olmadı.
Prizimi degiştirdim hatta akım korumalı priz aldım olmadı.
Kasanın anakarta degen yerlerini bantladım elektirik sorunu olabilir diye olmadı.
Anakartı degiştirmedim. O da :Asus M5A78L M LX3 bilemiyorum anakart böyle bi problem yaratabilir mi. Hatta BIOS'ta güncelledim olmadı
Sistem bilgisi istemeyin lütfen neler böyle bir şeye sebep olabilir bi fikir paylaşırsanız sevinirim. 2 haftadır yogun olmaya başladı 6-8 aydır bu problemi yaşıyorum.
Windows 10 kullanıyorum 64 Bit Pro

Ekran kartını çıkardım denedim olmadı.
2x8 GB RAM var 2'sini ayrı ayrı takıp denedim olmadı.
İşlemcimi degiştirdim olmadı.
Harddisk kullanıyordum SSD aldım olmadı.
Defalarca format attım olmadı.
Power degiştirdim olmadı.
Termal macundur temizliktir hepsini denedim olmadı.
Taktıgım mouse, klavye, power kablosu hatta ön jak kablosunu degiştirdim olmadı.
Prizimi degiştirdim hatta akım korumalı priz aldım olmadı.
Kasanın anakarta degen yerlerini bantladım elektirik sorunu olabilir diye olmadı.
Anakartı degiştirmedim. O da :Asus M5A78L M LX3 bilemiyorum anakart böyle bi problem yaratabilir mi. Hatta BIOS'ta güncelledim olmadı
Sistem bilgisi istemeyin lütfen neler böyle bir şeye sebep olabilir bi fikir paylaşırsanız sevinirim. 2 haftadır yogun olmaya başladı 6-8 aydır bu problemi yaşıyorum.
Windows 10 kullanıyorum 64 Bit Pro

ssd aldım zaten harici hdden bahsediyorsan onla alakası yok onu takmadanda donuyor zaten
 ssd aldım zaten harici hdden bahsediyorsan onla alakası yok onu takmadanda donuyor zaten