Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor

Monitör olabilir ekran kartı olabilir ekran kartını güncel hale getirin HDMI veya DP kablo değiştirip deneyin bunların hepsini dene.

Daha önceki PC'de HDMI kablomu ve ayni monitörümu kullanırken böyle bir sorun olmuyordu bu PC'yi aldıgımdan beri böyle önceden çok sorun etmiyordum cunku görüntü 3-5 saniye içerisinde geri geliyordu,
Ama artık çok üzün sürüyor geri gelmesi sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum.

Başka bir monitör ü kasaya bağla. Eğer monitöre görüntü geliyorsa sorun montördedir. Eğer monitörden de görüntü gelmiyorsa sorunun ekran kartı kaynaklı olması muhtemeldir. Ekran kartı driver ını güncelleştir sorun devam ederse varsa yetkili servise götür.
Driverlar güncel
 
İşlemciniz ne dir işlemcinizde dahili ekran kartıvarmı eğer varsa anakarta hdmı takıp bir süre öyle deneyin eğer sıkıntı yoksa zaten ekran kartında sıkıntı olduğu ortaya çıkar.
 
Hocam elinizde başka bir çalışan ekran kartı varsa onu takıp deneyin.

İşlemciniz nedir işlemcinizde harici ekran kartıvarmı eğer varsa anakarta HDMI takıp bir süre öyle deneyin eğer sıkıntı yoksa zaten ekran kartında sıkıntı olduğu ortaya çıkar.

*Dahili hocam.
 
Monitörünüz eski mi yeni mi? Yeni bilgisayar anladığım kadarıyla çevirici ile mi kullanıyorsunuz çevirici ile oynuyorsanız HDMI portlarının versiyonları farklı olabiliyor.
 
Monitörüm eski, hayır direk hdmi kablosunu kasadan mönitöre bağlıyorum.

Monitörünüz eski mi yeni mi? Yeni bilgisayar anladığım kadarıyla çevirici ile mi kullanıyorsunuz çevirici ile oynuyorsanız HDMI portlarının versiyonları farklı olabiliyor.
Mönitörün kasaya uyumsuzluk yapma ihtimali var mı acaba ? çünkü bu bilgisayar geldiğinden beri böyle
 
Son düzenleme:
Monitörüm eski, hayır direk HDMI kablosunu kasadan monitöre bağlıyorum.

Monitörün kasaya uyumsuzluk yapma ihtimali var mı acaba? Çünkü bu bilgisayar geldiğinden beri böyle.

Sorun muhtemelen monitörünüzdedir yine de farklı HDMI kablosu ile deneyin.
Monitörü tek başına farklı bir prize bağlayın.
Kablolar eskiyse yenisiyle değiştirin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı