VALege Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Kasayı yanlışlıkla ayağımla ittirdim ve bir anda kapandi. Güç kaynağında sıkıntı yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Kasayı yanlışlıkla ayağımla ittirdim ve bir anda kapandi. Güç kaynağında sıkıntı yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.439 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 23 Şubat 2025 #2 Kasayı açıp bağlantıları kontrol et. Ram'i tak çıkart yap. Artı 0 Eksi
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #3 VALege dedi: Kasayı yanlışlıkla ayağımla ittirdim ve bir anda kapandi. Güç kaynağında sıkıntı yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimal PSU kablosuna zarar gelmiş olabilir, başka bir kablo var mı? Artı 0 Eksi
VALege dedi: Kasayı yanlışlıkla ayağımla ittirdim ve bir anda kapandi. Güç kaynağında sıkıntı yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimal PSU kablosuna zarar gelmiş olabilir, başka bir kablo var mı?
KS KS VALege Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 The Fallen Angel dedi: Kasayı açıp bağlantıları kontrol et. RAM'i tak çıkart yap. Genişletmek için tıkla... Hocam her şey yerli yerinde. RAM'leri dediginiz gibi yaptim acilmiyor hala İmparator Penguen dedi: Çok büyük ihtimal PSU kablosuna zarar gelmiş olabilir, başka bir kablo var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam baska kablo Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Kasayı açıp bağlantıları kontrol et. RAM'i tak çıkart yap. Genişletmek için tıkla... Hocam her şey yerli yerinde. RAM'leri dediginiz gibi yaptim acilmiyor hala İmparator Penguen dedi: Çok büyük ihtimal PSU kablosuna zarar gelmiş olabilir, başka bir kablo var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam baska kablo
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.158 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 PSU kablosundandır. Artı 0 Eksi
KS KS VALege Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #6 BayGlitch dedi: PSU kablosundandır. Genişletmek için tıkla... Nasil çözücem peki? Artı 0 Eksi
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.158 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 VALege dedi: Nasil çözücem peki? Genişletmek için tıkla... Kabloyu değiş. Artı 0 Eksi
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #8 VALege dedi: Nasil çözücem peki? Genişletmek için tıkla... Farklı bir PSU kablosu takın. Büyük ihtimal kasayı arkaya ittirirken, kabloyu büktünüz. Bu da kırılmasına sebep oldu. Artı 0 Eksi
VALege dedi: Nasil çözücem peki? Genişletmek için tıkla... Farklı bir PSU kablosu takın. Büyük ihtimal kasayı arkaya ittirirken, kabloyu büktünüz. Bu da kırılmasına sebep oldu.
KS KS VALege Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 BayGlitch dedi: Kabloyu değiş. Genişletmek için tıkla... İmparator Penguen dedi: Farklı bir PSU kablosu takın. Büyük ihtimal kasayı arkaya ittirirken, kabloyu büktünüz. Bu da kırılmasına sebep oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kablo aldim w birimi uyuyordu. Ama olmadi ne denesem olmuyor. Buralarda bilgisayar tamircisi yok. Bulmam icin kasa elimde 1 2 saatlik yol gitmem lazım. Ne yapacağım??? Artı 0 Eksi
BayGlitch dedi: Kabloyu değiş. Genişletmek için tıkla... İmparator Penguen dedi: Farklı bir PSU kablosu takın. Büyük ihtimal kasayı arkaya ittirirken, kabloyu büktünüz. Bu da kırılmasına sebep oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kablo aldim w birimi uyuyordu. Ama olmadi ne denesem olmuyor. Buralarda bilgisayar tamircisi yok. Bulmam icin kasa elimde 1 2 saatlik yol gitmem lazım. Ne yapacağım???
lykiaareal Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #10 PSU Kablosunu iyice sağlam taktığınıza eminsiniz değiş mi? İyice ittirin öyle açmayı deneyin. Artı 0 Eksi