Bu genelde tüm sistemlerde baş gösteren bir sorun. Ben de yaşadım ve hala yaşıyorum. Kasanız iyi hava almıyorsa ve etrafı kapalı bir yerdeyse bu sorun artabilir. Nasıl bir soğutma kullanıyorsunuz bilmiyorum, fakat daha iyi bir işlemci soğutması alabilirsiniz ve kasanıza ekstra fanlar takabilirsiniz. Ayrıca kavurucu hava sıcaklıklarını da unutmamak gerekir. Ben işlemcimin macununu yenilemiştim. 3 sene hiçbir şey sürmemiştim. Haliyle tamamen gitmişti neredeyse. Macunu sürdükten sonra, sıcaklık değerlerinde yaklaşık 8-10 derece civarı düşüş olmuştu. Burada macunun kalitesi de önemli. Ben ne kullanmıştım pek hatırlamıyorum. Bittiği için atmıştım. Bir de güzel bir hava soğutma eklerseniz, sorununuz çözülebilir diye düşünüyorum. Ben yaklaşık 1-1.5 yıl önce macun işlemi uygulamıştım. O zamanlar boşta iken 45-50 derece arasıydı. Macundan sonra 35 derece civarlarına düşmüştü. Birkaç ay sonra tekrar artmaya başladı normal olarak. Şu an 42 derece işlemci sıcaklığım. Eğer başka sorun varsa, bilemiyorum.