Fanların pinlerini nereye taktınız hocam bir görsel yollayabilir misin?RGB'si yok, altta ki hem çalışmıyor hem de RGB'si yok. N
Hocam üstte ki fanı Cha_fan1'e taktım.Fanların pinlerini nereye taktınız hocam bir görsel yollayabilir misin?
Ayrıca BIOS'tan ayarlarla alakalı olabilir.
Hocam taktığınız fan öncelikle kasanın fanları öyle değil mi?Hocam üstte ki fanı Cha_fan1'e taktım.
Hocam evet kasanın fanları, sadece üsttekini taktım. Kasa modeli MSI M100RHocam taktığınız fan öncelikle kasanın fanları öyle değil mi?
Eğer öyleyse Fanlar son devirde çalışınca RGB'si yanıyor olabilir.
BIOS ayarlarından PWM ve DC fan modlarını deneyebilirsiniz.
Hocam yüksek ihtimalle Dönmeyen kasa fanı Smart Mod'da olabilir. RGB'si yanmayanda tam devirde çalışmıyordur.Hocam evet kasanın fanları, sadece üsttekini taktım. Kasa modeli MSI M100R
Hocam nereye takacağım diyorum taktım demedim ki. Altta ki fan takılı değil. 4 pinli.Hocam yüksek ihtimalle Dönmeyen kasa fanı Smart Mod'da olabilir. RGB'si yanmayanda tam devirde çalışmıyordur.
Kasa fanlarının girişlerinde kaç pin var? 3 Pinlimi 4 Pinlimi?
(anakartta ki giriş değil, senin taktığın giriş kaç pinli?)
Anakartınızın modelini söyler misiniz hocam?Hocam nereye takacağım diyorum taktım demedim ki. Altta ki fan takılı değil. 4 pinli.
A320M-HDV hocam.Anakartınızın modelini söyler misiniz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.