Bilgisayarınız bugüne kadar kaç kere bozuldu?

  • Konuyu başlatan Just
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 2B
İlk başta Sony Vaio dizüstü bilgisayarım vardı yaklaşık 4-5 kez bozuldu sonuncu bozuluşunda da öldü. Yaklaşık 3.5-4 yıl boyunca kullandım.
Sonra MSI dizüstü bilgisayara geçtim, 5-6 yıl boyunca 1 kez bile bozulmadı, hâlâ da çalışıyor.
Şimdi de masaüstü sisteme geçtim, hiçbir sorunu yok çok şükür.
 
Sene 2006-2007 falan velet velet takılıyorum tabi bilgisayarım eskiydi baya böyle eski beyaz kasalardan 256 MB RAM vardı işlemci leşti baktım yetmiyor overclock yapayım dedim. Tabi şimdiki gibi yardımcı programlar falan yok fulledim herşeyi voltaj falan hiç bakmıyorum yapıştırdım gitti. Bir yarım saat uçtu görmeniz lazım sanki 8 GB RAM taktım sonra puff diye bir ses geldi güç kaynağından duman çıktı o günden sonra bilgisayar okumaya karar verdim. Buda böyle bir anımdır.
 
2008 yılında ilk bilgisyarımı aldık.O yıldan 2016 ya kadar 5 6 defa bozuldu ama taş gibi bilgisiyarmış,sonra laptop aldım daha bozukluk olmadı 3 ayda 1 format atıyorum.
 
Eski bilgisayarim babamin is yerinde (maliye bakanligi) kullandiklari eski bir bilgisayardi. benden once 4 yil kullanilmis. Bana 2010 da geldi 2016 ya kadar kullandim. 1 kere psu yaktim. 2 kere formatlandi. En son anakarti gitti. 2016 nisanda yeni bir sistem aldim. Onu kullaniyorum
 
H81M-P33 anakartımda USB girişlerini yakmıştım :D
Laptopta ise rahat 5-10 tane HDD yaktım. Vura vura :D
 
İlk bilgisayarımızın RAM'ı 2-3 kez bozulmuştu. Bir tane Dell vardı 6-7 sene boyunca hiç temizlemedik en sonunda anakartını yaktı. 9 senelik bir Toshiba var hala taş gibi çalışıyor hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Bir tane de Acer var 1.5 senelik. Menteşe kırdı, 2 kez anakart, 2 kez SSD, 2 kez de hoparlörleri bozuldu. Garanti sağolsun hala kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı