Bilgisayarınıza virüs bulaşınca verilen tepkiler

Bilgisayarımdaki Defender, güvenlik duvarı, firewall vs her şey kapalı hatta Windows'un kendinden gelen performans düşüren 2 tanedaha koruması vardı onları dahi kapattım. Virüsün geleceği varsa göreceğide var.
 
Merhaba, Sosyal'deki en çok virüs bulaştıran insan ben olabilirim 😀 2018'e kadar 25 tane falan, 2018-2020 arası ise 5 virüs bulaştırmışımdır. Ama artık çok az bulaşıyor. Antivirüs programında tam tarama yaptınız, virüs çıktı. Ne yaşıyorsunuz o an?
Eskiden ben:
İlk baş elim ayağım titriyor, evi dolaşıyorum, annemlere normal gözükmeye çalışıyorum ve bilgisayarı açmıyorum. Ailem fark edince azar yiyip sıfırlıyorum.
Şimdi ben:
Elim ayağım titriyor, hepsini karantinaya alıp siliyorum. Sonra kontrol ediyorum ve normal hayata devam.
Virue bulaşırsa format atacak bahane olur :d.
Bugün hangi formatı atsam diye düşünürüm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı