Bilgisayarla yaptığınız en çılgın şeyler nelerdi?

Ekran kartı, işlemci ve kasa fan hızlarının hepsini son güçte çalıştırmak. Gerçekten mükemmel bir his drone uçuyormuş gibi

HD 6870'i 300W psu ile birlikte tam yüke sokmak, sonucunda PSU'nun patlaması. İşlemci fanını söküp, nereye kadar dayanacak diye 3800+ işlemci yakma. Yine 400W psu ile R9 380 kullanma, bunda patlamaması için güç kısıtlama. Anakarttaki bütün fan girişlerini kullanmak, bunları klimaya döndermek. Neler neler ya bitmez saymakla.

Daha yapmadım ama bunu yapmayı düşünüyorum işe yarar mı sizce

Hocam ben anlamadım, durumu açıklayabilir misiniz? PC nasıl gidiyor.
Şöyle. Linuxun olduğu diski silerseniz GRUB önyükleyici de silinir. GRUB silinirse PC önyüklenemez ve açılamaz. Ama Boot Repair Disk gibi yazılımlarla onarılabilir.

Eski 1 GB ram sistemde (yatağımın altında durur halâ emektar.) GTA vice City açılırken kapanmasın diye masaya vururdum. İnternet gelince dünyalar başıma yıkıldı. Ben her şeyi açarım zannetmiştim ama bilgisayarın özellikleri olduğunu bilmiyordum

H-Hangi model laptop o

Eski tip bilgisayarların PSU ayarlarında V ayarı olduğundan çalışır vaziyettekyen voltajını değiştirdim PSU'nun, ardından bum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…