Bilgisayarla yaptığınız en çılgın şeyler nelerdi?

Kardeşimin bilgisayar üstüne sıcak çikolata dökmesi. Bilgisayarın fırlatılması (duvara) bilgisayara virus bulaşması (3. kez) CD okuyucuya parmak ile bastırmak. Bunların hiçbirini ben yapmadım. Garip olan bilgisayar hala cayır cayır çalışıyor. Benim yaptığım tek hata bilgisayarı Windows'tan değil de düğme üzerinden kapatmam (ne yazık ki alışkanlık sürekli oradan kapatıyorum :( )

Laptopun altından kitapları kaldırıp buzlarla altını buzlarla donatmak.
Ne yapayım çok ısınıyordu o zamanlar termal macun ne demek bilmiyordum küçüktüm. :)

Tek dosyadan 20 tane bilmediğim 3 tane mining 2 tane de pop-up virüsü yemek var ayrıca.

D-dostum buzlar eriyince ne oldu? Bilgisayarın içine su kaçtı mı? Bende sıcak tutmam gereken şeyleri bilgisayara yaklaştırıyordum.

Hocam tabii ki değiştiriyordum poşetleri atıyorum içine 15 tane 15 dakika zor dayanıyordu yetişmemeye başladı bıraktım bu işleri buz koymuyorum ama pek de ısınmıyor şu an 55 derece mesela.

HD 5450 ile 110 dereceyi görmeme rağmen ETS 2 oynamam. :D Pasif soğutmalı kart ve o zamanlar reballing nedir falan bilmiyoruz tabii... Bir de yerine R7 240 aldıktan sonra Cities:Skylines oynarken daha çok hızlanmıştı bilgisayar, mutlu olmuştum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı