Bilgisayarsız ne yapılır?

Hocam hayalim Twitch yayıncısı olmak ve aynı zamanda youtuber olmak o da pc istiyor :D

Hocam Twitch yayıncısı ve Youtuber olmak istiyorum ama o da Pc istiyor
Hayalin olabilir ancak bu meslekler sürdürülebilir değil. Kendi mesleğin olmak zorunda. Kanalın tutmazsa ne yapacaksın? Asgari ücretle çalışmak için yıllarca İşkur'a gidip gelirsin.

Arkadaşlar dalga geçeceksiniz büyük ihtimal ama hayatımda hiç bilgisayarım olmadı.
Yarından itibaren artık para biriktireceğim ve calisacağım kendime bilgisayar alacağım.
Bilgisayar alana kadar ne yapılabilir evde çok sıkılıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yaş 13.
Kitap okuyabilirsin, evcil hayvan sahiplenip ilgilenebilirsin. Ayrıca derslerini de aksatma. Benim elimde bilgisayar var ama internette gezinmekten başka işe yaramaz. Minecraft'ı tüm performans ayarlarına rağmen kasarak oynatamayacak kadar teneke. İnşAllah iyi bir bilgisayarın olur. Bu yaz bende çalışıp ailemle anlaşırsam almayı deneyeceğim.

Hocam hayalim Twitch yayıncısı olmak ve aynı zamanda YouTuber olmak o da PC istiyor :D

Hocam Twitch yayıncısı ve YouTuber olmak istiyorum ama o da PC istiyor.
canınızı sıkmam istemem ama boş bi hayal kanal actin tutacak diye garantisi yok garantisi olmayan birsey icin egitimini riske atmak sacma bana göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı