Bilgisiyar harddisk'i okumuyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Normal bir şekilde açtım bilgisayarı, daha sonra her zamanki gibi bir oyuna girdim, bekledim ama açılmadı, bilgisayar donmuştu. Kapattım ve tekrar açtığımda siyah ekran ve sürekli yanan bir çizgi vardı, bekledim daha sonra da açılmadı. Bilgisayarım HDD'yi okumamasından korkuyorum. HDD'yi çıkartıp geri taktım ama yine aynı. PC HDD'yi görüyor ama okumuyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bir şekilde açtım bilgisayarı, daha sonra her zamanki gibi bir oyuna girdim, bekledim ama açılmadı, bilgisayar donmuştu. Kapattım ve tekrar açtığımda siyah ekran ve sürekli yanan bir çizgi vardı, bekledim daha sonra da açılmadı. Bilgisayarım HDD'yi okumamasından korkuyorum. HDD'yi çıkartıp geri taktım ama yine aynı. PC HDD'yi görüyor ama okumuyor. Ne yapabilirim?
HDD'yi başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı ?

Bios ayarlarına gidin ve boot menüsüne gelin ordan hard-drive bölüme gelin ve #0 diye bi yer olması lazım ordan harddiski seçin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı