BekirBozkurt
Hectopat
Daha fazla
Bildiğim kadarı ile iki üründe de türev integral alınmıyormuş. Sizce türev integral alabilen bir cihaz almalı mıyım ?Ikisi de is gorur. Fazlasina ihtiyac yok undergrad icin.
Daha iyi olur tabiki siz türev integral cozebiliyorsaniz eğer gerek yokBildiğim kadarı ile iki üründe de türev integral alınmıyormuş. Sizce türev integral alabilen bir cihaz almalı mıyım ?
Bu beni aşar ya, alternatifi varmı bu cihazın ?Mühenislik okuyorsan türev, integral her türlü lazım olacak. Bütçen yeterli ise Casio Casıo Fx-991Esplus 417 Fonksiyon Bilimsel Hesap Makinesi 210083902 | Trendyol
Pek temelim yok. İşlem doğruluğu için lazım olur diye düşünmüştüm. Alabilceğim en uygunu ne kadardır acaba ? Türev İntegral alsın yeterDaha iyi olur tabiki siz türev integral cozebiliyorsaniz eğer gerek yok
Standart mühendislik dersleri için kullanacağım. Pek temelim yok sonuclarda yardımcı olur diye düşünüyorum ondan dolayı demiştim. Ne önerirsiniz ucuz fiyatlı ?Türev integrali hangi ders için kullanacaksın o önemli, eğer fizik benzeri dersler içinse gerek olmayacak. Matematik dersi içinde ara işlem göstermek zorunda kalıcaksınız, işinize yarayacak taraf integralin doğruluğunu bulabilir, buda çok işinize yaramaz çünkü genellikle x , y'li cevap çıkıyor. Bütçeniz varsa alın.
Standart mühendislik dersleri için kullanacağım. Pek temelim yok sonuclarda yardımcı olur diye düşünüyorum ondan dolayı demiştim. Ne önerirsiniz ucuz fiyatlı ?
Anladım. Ozaman ben ilk mesajdaki ikisinden birini tercih edeyim. Sizce onlardan hangisini almalıyım ?Bende mühendislik okuduğumdan söyleyeyim, temel derslerde öyle sayısal türev integral yok. Durmadan formülden formüle geçip harfli sonuçlar buluyoruz. Eğer yinede almak istiyorsanız Casio bakın en kalitelisi o bende düz FX-82es kullanıyorum gayet memnunum.
Önerilerim: Amazon Fx-991Esplus, HepsiBurada Fx-991Esplus, Trendyol Fx-991Esplus, Avansas FX-991EX
Anladım. Ozaman ben ilk mesajdaki ikisinden birini tercih edeyim. Sizce onlardan hangisini almalıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.