AMONYUM NITRAT (NH4)(NO3)
Decapat
Nutuk okumalisiniz kesinlikle.
George Orwell 1984 kitabı.Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkürler güzel önerileriniz için. Hepsini dikkate alacağım fakat daha çok "şu kitabı kesinlikle okumalısın" dediğiniz bir kitap var mı? Sadece tarihten bahsetmiyorum![]()
Biraz daha detay verir misiniz? Tarih konusunda nerden başlamak istiyorsunuz? Biyografisini okumak istediğiniz bir Türk büyüğü falan var mı? Onlara göre de tavsiye verebiliriz. Mesela ben aşağıda Yavuz Sultan Selim önerisi yaptım ama siz belki de Alp Arslan okumak istiyorsunuzdur. Tam belirli bir şey söylerseniz, şunu okumak istiyorum derseniz ona göre öneri yapabilirim.Daha bilinçli, kültürlü, bilgili, tarihi bilen, ülkesini iyi tanıyan bir genç olmak için hangi kitaplar okunmalı?
@AsjasFıdas1000 Herkesin genç yaşta okuması gereken kitapları merak etmiştim. Sadece tarih ile sınırlı değil. Zihnimi, düşüncelerimi, ufkumu geliştirecek kitaplar. Her tür ve konudan olabilir.
Kitap okuyarak bilinçli olunmaz. Kitaplar sana çeşitli yolları gösterir. Sana bilinç kazandırmaz. Bu senin elinde ve bilinçli dediğimiz kişiler bilgi deposu olmak zorunda değiller. Adaletli, anlayışlı, düşünen ve saygılı bir kimseyseniz zaten bilinçlisinizdir.Daha bilinçli, kültürlü, bilgili, tarihi bilen, ülkesini iyi tanıyan bir genç olmak için hangi kitaplar okunmalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.