BİM 13 Ocak PC Ekipmanları Daha Mağazaya Gelmeden Bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapılan mağazayı şikayet edin lütfen. Buraya yazana kadar oraya şikayet etseniz olay kökten çözülür. İşten men cezası var, BİM şirketinde bu yasak. Ben de Sakarya bölgesinde çalışıyorum. Biz halen satmadık çarşambayı bekliyoruz ki işin garibi bu adam bu fişleri nereden buldu. Bir de şu var adam mağazadan erken alabıldıgı için şikayet etmiyor haliyle. Duyarlı arkadaşlar mağazaya yakın olanlar şikayet ederse hepimiz seviniriz. Akrabasına ayıran tanıdıgı aradı diye erken satan işten men olsun da görsün.
 
Aslında kendi şehirlerinde bu tür haksızlıklar yapılmayan arkadaşlar konu açsalar ve kargo ücretini alıcı ödemek üzere aynı fiyata ihtiyacı olan arkadaşlara alıp iletseler ne güzel bir yardımlaşma olurdu. Yani almak isteyen yine 350tl + kargo ücreti gibi bir para ödemiş olacak sadece. Param olsa yapardım kesinlikle ama kitap taksitim geldi maalesef. Öğrencilik de zor iş.
 
Yazdığı şeye bakın sınav senemde hediye geldi diyor tesadüfe bak BİM'e de 3 gün sonra geliyor çok ilginç.
 
daha 13 ocak gelmeden nasıl alabiliyorlar
daha bime gelmeden nasıl alabiliyorlar
 

Açılmamış 0 kutulu steelseries artics 1 kulaklık - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 893406242

Açılmamış 0 kutulu SteelSeries Artics 1 kulaklık - kulaklık & mikrofon ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com

Eğer hiç açılmadıysa alınabilir. Ayrıca bu ürün BİM'den alınmamış. Nereden anladın diyecekseniz BİM'e gelecek olan model Wireless olan model değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı