BİM Ülker İkram Zammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zam yapmayan firmalara yatın kalkın dua edin bu zamlı fiyatları bile ileride çok özleyeceğiz.

Benim için problem yok, insülin direncim olduğu için zaten abur cubur almıyorum, böyle devam.
İşte senin kafayla, "Benim zaten arabam yok, dolar yükselse bana ne, benzin almıyorum zaten." diyen kafa aynı.

• Beğen
İfadeler: GCN
Sadece 20 kuruş mu artmış bilinçsiz tüketici arkadaşım. 92 gramdan 84 grama düşmüş ve 20 kuruş artmış.
Sonunda mantıklı bir yorum gördüm :) .
______

Şirketler zam yapıyor ama halk alır mı almaz mı diye düşünmeden. İşin en kötü yanı da bu zaten. Herşeye zam gelirse Enflasyon artar alım gücü düşer, alım gücü düşünce iç ticaret azalır iç ticaret azalınca sıcak para akışı kesilir, stokçuluk başlar, sıcak para akışı kesilince ekonomi çöker. Resmen kendi ayağımıza sık.... pardon ne sıkması ya bildiğin kendi boynumuza idam ipini doluyoruz sandalyeye tekmeyi vuracak olanda biziz bu gidişle. Hepsi aç gözlülükten. Ekonomi iyiyken şirketler yüksek kar yapmaya alıştı ve şu anda o yüksek kar oranını korumaya çalışıyorlar. Korusan ne olacak ekonomi bitince hepsi gidecek elinden haberin yok... Böyle fırsatçıları gördükçe gerçekten sinirlerim tepeme çıkıyor.

Şimdi birileri çıkıp diyecek ki "asgari ücrete zam yapılsın çalışanlara zam uygulansın" Sorun da orada zaten şirketler yüksek karı korumak için ürünün içeriğini azaltıp fiyatı yükseltiyorlar. Asgari ücrete zam gelirse bu sefer Enflasyonun yanında işsizlikteki artışta yükselmeye başlar. Patronların gözü aç olan işçiye oluyor.

Şurda espri yapıyorum, hastalığım üzerinden bile zihniyet eleştirisi yapıyorsun. Allah razı olsun ne diyeyim.
Bizim arkadaşlar da öyle, önce kendi bağnaz düşüncelerini söylerlerdi, tepki alınca şaka yapıyoruz şurada be derlerdi. Devam kardeşim devam.

Şurda espri yapıyorum, hastalığım üzerinden bile zihniyet eleştirisi yapıyorsun. Allah razı olsun ne diyeyim.
Adam sizin ironi ya da espri yaptığınızı nereden anlasın? Anlaşılır gibi değil, belli ki bu işi beceremiyorsunuz. Bende o yorumunuzu ilk gördüğümde saçmaladığınızı düşünmüştüm. Espri olduğuna dair en ufak bir belirti yok. Anlayan biri varsa seni tanıyor demektir.

Adam sizin ironi ya da espri yaptığınızı nereden anlasın? Anlaşılır gibi değil, belli ki bu işi beceremiyorsunuz. Bende o yorumunuzu ilk gördüğümde saçmaladığınızı düşünmüştüm. Espri olduğuna dair en ufak bir belirti yok. Anlayan biri varsa seni tanıyor demektir.
Cevabımda espri yaptığımı söylemiştim. Ama arkadaş diretmeye devam etti. Sizde haklısınız ama (!) böyle bir ifade koymam gerekirdi. Kusura bakmayın.

Alın bütün girdi maliyetlerini denetleyin, nasıl mümkün olacağını(olamayacağını) açıklıyor, ekonomist.
İstediğiniz yere şikayet edin yine bir halt olamayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu gizli zam olayını halen satıcılara yıkan iktidar yanlıları olayı anlayamamış. Yazık.

Zaten iktidar yerel seçimlere kadar bu olayı gizlemek için şirketlere baskı yapıyor. Adam zam böyle gizli yollar ile yapıyor. Enflasyon zaten tavan yapmış.

Neyse padişahları övmeye devam. Ver mehteri ver. (!)

Dipnot: BiM Erdoğan'ın yandaş adamlarından birine ait.
Kimi kime şikayet ediyorsunuz. :LOL:
BİM 350 ürüne birden zam yaptı
Kusura bakmayın A TV Haber bu tarz zam olaylarını yayınlamıyor.
O yüzden başka kaynaktan vermek zorunda kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı