İşte senin kafayla, "Benim zaten arabam yok, dolar yükselse bana ne, benzin almıyorum zaten." diyen kafa aynı.Benim için problem yok, insülin direncim olduğu için zaten abur cubur almıyorum, böyle devam.
İşte senin kafayla, "Benim zaten arabam yok, dolar yükselse bana ne, benzin almıyorum zaten." diyen kafa aynı.
Sonunda mantıklı bir yorum gördümSadece 20 kuruş mu artmış bilinçsiz tüketici arkadaşım. 92 gramdan 84 grama düşmüş ve 20 kuruş artmış.
Bizim arkadaşlar da öyle, önce kendi bağnaz düşüncelerini söylerlerdi, tepki alınca şaka yapıyoruz şurada be derlerdi. Devam kardeşim devam.Şurda espri yapıyorum, hastalığım üzerinden bile zihniyet eleştirisi yapıyorsun. Allah razı olsun ne diyeyim.
Bizim arkadaşlar da öyle, önce kendi bağnaz düşüncelerini söylerlerdi, tepki alınca şaka yapıyoruz şurada be derlerdi. Devam kardeşim devam.
Adam sizin ironi ya da espri yaptığınızı nereden anlasın? Anlaşılır gibi değil, belli ki bu işi beceremiyorsunuz. Bende o yorumunuzu ilk gördüğümde saçmaladığınızı düşünmüştüm. Espri olduğuna dair en ufak bir belirti yok. Anlayan biri varsa seni tanıyor demektir.Şurda espri yapıyorum, hastalığım üzerinden bile zihniyet eleştirisi yapıyorsun. Allah razı olsun ne diyeyim.
Cevabımda espri yaptığımı söylemiştim. Ama arkadaş diretmeye devam etti. Sizde haklısınız ama (!) böyle bir ifade koymam gerekirdi. Kusura bakmayın.Adam sizin ironi ya da espri yaptığınızı nereden anlasın? Anlaşılır gibi değil, belli ki bu işi beceremiyorsunuz. Bende o yorumunuzu ilk gördüğümde saçmaladığınızı düşünmüştüm. Espri olduğuna dair en ufak bir belirti yok. Anlayan biri varsa seni tanıyor demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.