Devlet ülkeye destek olanlara asıl köstek oluyor. Sizin amacınız teknoloji değil.
Şu anda Mondros Ateşkes antlaşması, Aynı gizli zam olayı işleniyor gibi duruyor. Fındık arazilerinin çoğu İtalyan bir firmaya ait, Bazı verimli Toprakları İsrail satın alıyor. Bunlar benim araştırıp bulduğum haberler, Tüm firmalara detaylı bakamıyorum. Zaten Çoğu Türk malı olarak geçen firmanın %50 hisseleri yabancı şirketlere ve bankalara ait.
Bu borçlar ile de batmaya yaklaşan çoğu Firma bankaların altına geçecek. Ben şahsen adı Türk, Yöneticisi Türk olan çoğu bankanın yabancılar ile bağlantısı olduğunu düşünüyorum.
Sen sanıyor musun? Yabancı kendi yandaşı dışında o firmalara Türk insanını çalıştıracak. Ya da Türk insanın bir şey üretmesine izin verecek.
Motor Amerika'dan, Dış kaporta İtalya'dan, İç malzemeleri Çin ve Almanya'dan olan helikopteri bile Pakistan satamıyorsun. Çünkü adamlar sana birleştirdiğin ürünü sattırmıyorlar.
ABD ile Atak gerilimi! | GAZETE VATAN
Bu ülkeyi 1940 dan beri sağ görüşlü partiler yönetiyor. Bu partiler Amerika'nın tüm isteklerini yapmışlardır.
Artık Amerika'nın karşısında duracak Sovyetler birliği de yok.
Sen ise Amerika'nın Ülkende her türlü hakka sahip olması için gerekli işlemleri yapmasını sağlayan bu adamlara destek çıkalım diyorsun.
Dipnot: Ben dedim diye kimse ayaklanmaz. Ama Kış geldiğinde Doğal gaz faturaları, Yiyecek içecek ihtiyaçları arttıkça iktidara oy veren adam bile baştakini öldürmek için düşüncesiz bir canavara dönecektir.
Ayriyeten artık gidecek köyde kalmadı. Sadece kurban bayramlarında kurban etini almak için gelen 1-2 saat duran insanlar dışında köylere bakan eden yok. Yaşlılar zaten sağlık sorunları ile uğraşıyorlar. Kışın Evlatlarının ya da Şehirde tuttukları evlere gidiyorlar. Yazın ise yaşlılıktan tarlalara bakamıyorlar.
Tarlayı işletecek Genç yok. Bunu gören yabancı şirketler arazileri gayet ucuz fiyatlara satın alıyorlar. Sonra Suriyeli diye dalga geçtiğiniz insanları ve kendi tohumlarını kullanarak ürünleri geliştiriyorlar. Buna karşı çıkan yok bu arada. Üretiyorsa ve ucuza satıyorsa ne yapıyorsa yapsın gözüyle bakılıyor. Ekonomi geliştirilmiyor. Sizin sağlığınız ile oynuyorlar.
En sevdiğim sebze ya da meyve her neyse Domates'i bile en pahalısını yerken midem bulanıyor. Hormonu iliklerinize kadar hissediyorsunuz.