BİMCELL iyi mi?

Kendi hattim Turkcell, fiyat oalrak acayip kazik olsa da her yerde cekiyor. Sirketin verdigi telefonda Vodafone var, kendi hattinizi da takarsiniz diye 2 SIM'li telefon vermislerdi. Ben buna bir tane BIMCell hat aldim. Olur da gittigim yerde sebekelerden biri cekmezse 3. alternatif olsun diye. Deprem falan olunca sistemler kilitleniyor ya belki bir tanesinden tuttururuz. :D

Turkcell kadar iyi degil ama cogu yerde Vodafone'dan iyi diyebilirim. Cok dag basina gittiginizde Turkcell'in ucu ucuna da olsa cektigi yerlerde hat bulamiyor. Oralarda Vodafone'da ayni. Sehir icinden pek cikmiyorsaniz sorun yasatmaz.

Benim sorun yasadigim sey bu hatta para yukleme kismi. Adamlarin mobil uygulamasi yok. Banka kartlarindan ya da ATM'lerden odeme yapilmiyor. Ya gidip kendi web sayfasindan yapacaksiniz ya da BIM bulup kasiyere yukleteceksiniz. Web sayfasi her tarayicida yuklenmiyor ya da bazen acilmiyor. Bunu asmalari gerek. Para yukleme isi biraz sorunlu.
 
Son düzenleme:
Öncelikle şöyle açıklayayım olay şu, BİMCELL Türk Telekom'un bir tarifesi gibidir, nasıl Prime tarifeleri, selfy tarifeleri varsa BİMCELL'i de tarifeleri olarak düşün.

Ayrıca tamamen Telekom'un altyapısıdır.

20 GB + 750 dk. + 750 SMS 42 ₺

Anladım hocam, yazdığınız tarifeyi düşünüyorum. Denerim, beğenmezsen değiştiririm 3 aya 😄.
Fiyat çok cazip geçmeyi düşüyorum. Var mı daha iyi bildiğiniz herhangi bir operatörde?

Yok, şu anda gördüğüm en uygun paket BİMCELL'de.
 
Son düzenleme:
Telekom'un şebekesi, internetiyle ilgili sorun yaşamıyorsanız tarife değiştirecekmişsiniz gibi düşünün. Zaten Telekom'dan geçişlerde hat taşıma gibi olmuyor, 2-3 gün beklemeden kısa zamanda geçiş sağlanabiliyor şebeke içi işlem olduğundan.
 

Geri
Yukarı