BİMCELL nasıldır?

576864

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
9.141
Makaleler
3
Çözümler
78
BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
 
Hocam Türk Telekom kullandığım zamanda meydanda oturmama halde düşük çekiyor.(mahallede binalar çok sık ondandır diye düşünüyorum) şu an turkcelldeyim. Wowifi(Wi-Fi araması) özelliğini bu hatta kullanabiliyorum ama numarayı yeni geçirmiş olmama rağmen aşırı pahalı paket öneriyor. Vodafone da hiç çekmiyor.



Hocam Türk Telekom'daki cihazlarla aynı desteği veriyor galiba deneyimim yok şu an 3 ay geçsin belki geçerim Türk Telekom düzgün paket verirse yoksa BİMCELL'i deneyeceğim.



Hocam işte bunu da soracaktım iyi oldu. Uygulama farkından dolayı sil süpür göstermiyor olabilir mi?(Aynı uygulamada belki sürüm eskiliğinden kaynaklı diye)
İkiside çok iyi sayılmaz ben TTNET ile 900KB-600KB indirme hızı upload'ı siz düşünün...
 
Zam geliyor 😥. En uygun paketin fiyatı 34'den 45'e çıkacak. Diğer paketlerin zamlı hâllerini bilmiyorum. Bana daha mesaj gelmedi.
IMG-20220519-WA0000.jpg
 
Degişik geldi hocam. Telefondan telefona fark gösteriyor demek ki.
Hattını taşıyan da aynı paketi kullanabiliyor mu acaba ?
Telefondan telefona fark gösteren derken ve aynı paketi kullanabiliyor mu derken ne demek istediğinizi anlamadım. VoLTE işareti telefondan telefona fark gösterebilir.
 
Telefondan telefona fark gösteren derken ve aynı paketi kullanabiliyor mu derken ne demek istediğinizi anlamadım. VoLTE işareti telefondan telefona fark gösterebilir.

Hocam şöyle anlatayım. Hattını eğer BİMCELL'e taşıyabiliyorsak, yeni hat alanlarla aynı paketi kullanabiliyor muyuz?(fiyat değişikliğinden önce fiyat farkı oluyor mu yoksa herkese aynı paket aynı fiyat) diğeri ise kullandığım Galaxy S7 de direkt hat takınca VoLTE açılıyor veya HD+ diye gösteriyor. Bir ayar açmam gerekmiyor ondan dolayı fark gösteriyor dedim. Başka telefonlarda ayar açmak gerekiyor galiba. (Gece gece değişik yazmış olabilirim kusura bakmayın hocam)
 

Geri
Yukarı