BİMCELL'e geçilir mi?

Birkaç sene önce diğer operatörlere rağmen bayağı iyi fiyatı vardı fakat art arda zam yapmasından sonra diğer operatörlerden pek bir ayrıcalığının kaldığını düşünmüyorum. Şuan hali hazırda kullanıcısıyım. Çok fazla ihtiyacım olmadığı için en ucuz paketini kullanıyorum. Çekmeme sorunu falan yaşamadım. Kullanılabilir fakat avantajları az. Hediye vs. de çok vermiyor. Bunları göz önünde bulundurarak değerlendirin.

Birkaç sene önce diğer operatörlere rağmen bayağı iyi fiyatı vardı fakat art arda zam yapmasından sonra diğer operatörlerden pek bir ayrıcalığının kaldığını düşünmüyorum. Şu an halihazırda kullanıcısıyım. Çok fazla ihtiyacım olmadığı için en ucuz paketini kullanıyorum. Çekmeme sorunu falan yaşamadım. Kullanılabilir fakat avantajları az. Hediye vb. de çok vermiyor. Bunları göz önünde bulundurarak değerlendirin.

270TL'ye 20GB diğer operatörler 260TL'ye 10 Max 12 GB.

Birkaç sene önce diğer operatörlere rağmen bayağı iyi fiyatı vardı fakat art arda zam yapmasından sonra diğer operatörlerden pek bir ayrıcalığının kaldığını düşünmüyorum. Şu an halihazırda kullanıcısıyım. Çok fazla ihtiyacım olmadığı için en ucuz paketini kullanıyorum. Çekmeme sorunu falan yaşamadım. Kullanılabilir fakat avantajları az. Hediye vs. de çok vermiyor. Bunları göz önünde bulundurarak değerlendirin.

Dediğim gibi faturalı değil mi geçmek için gitmem gerek sadece.

270TL'ye 20GB diğer operatörler 260TL'ye 10 Max 12 GB.
Vergi de alınıyor. Kullanım ücretleri fiyata dahil değil.
Dediğim gibi faturalı değil mi geçmek için gitmem gerek sadece.
Ben faturalı yok diye biliyorum. Bundan dolayı da diğer operatörlere nazaran devretme özelliğinden falan yararlanamıyorsun. Onun için pek bir ayrıcalığının olmadığını söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı