BİM'de çalışmaya devam etmeli mi?

Joe Satriani

Centipat
Dostlar selam herkese, 1 Ocakta işe girdim. Daha önce uzun süreli hiçbir yerde çalışmadım deneyiyim yok. Engelli kadrosundan girdim BİM'e. Mağazada personelim. Kasada telaş heyecan yaptım bayağı, müdüre de söyledim durumumu. Ayrıca bende atipik psikoz var, yoktan sesler duyuyorum yani. Kasada duracaksam çıkmak istiyorum dedim, müdür de sıkıntı yapma seni kasaya vermem mağaza içinde çalışırsın dedi. Ama böyle olunca da temizlik işinin %70-80'i bana kaldı. Kasa dışında ne varsa yaptıracaklar yani. Evimizin de çok eksiği var en başta doğal gaz. Çalışmalı mıyım sizce? Boş durmaktan iyi midir?

Sana müdürün şikayet ettiğin konu için başka bir plan çizmiş ve bu sefer ondan da memnun kalmamışsın. Ben fazla uzun süre orada duracağını zannetmiyorum, hatta ben herhangi bir işte istikrar sağlayacağını düşünmüyorum.

İş hayatı çok ama çok zor ve komplike hale gelebiliyor. Yaptığın iş, iş arkadaşların ve iletişime geçeceğin insanlar yorar.

Biraz dişini sık devam et. Şu anda asgari ücret bile dolar bazında oldukça iyi. İlk tam maaşını al ondan sonra düşünürsün.
Hocam engelli kadrosunda tam maaş alamıyor, part time şeklinde gidiyorlar zaten. Full time elamanın maaşını asla vermezler. Üzgünüm

Anladım. Günde kaç saat çalışıyorlar bu şekilde? Maaşa değiyorsa hiç yoktan iyidir.
Açıkça söylemek gerekirse engelli kadrosundan girene kasaya geç denilmez. Arkadaşın konusu bir kere mantıksızlık içeriyor. Engelin varsa ve bu tarz yere çalışmaya girerek güzel paralar kazanabilirsin ama düştüğün şube ve müdürün çok iyi olması lazım.

Açıkça söylemek gerekirse engelli kadrosundan girene kasaya geç denilmez. Arkadaşın konusu bir kere mantıksızlık içeriyor. Engelin varsa ve bu tarz yere çalışmaya girerek güzel paralar kazanabilirsin ama düştüğün şube ve müdürün çok iyi olması lazım.

Müdür "sıkıntı yapma" dediyse rahat birisine benziyor, ben de öyleyimdir engeli olanın kasaya geçmeyeceğine kafam basmaz ama bir derdi, sıkıntııs varsa da hallederiz. Müdür bu kafadaysa fazla yüklenmeyecektir diye düşünüyorum. Zaten part-time işmiş.

Çalış kardeşim bir yerden başlamak lazım. EKpss çalış boş zamanlarında. Mobing veya müşteri stresin olmazsa deme keyfine. Kasada olmamak daha iyi değil mi?
Heyecan yapan bir arkadaşımız. Kasada açık çıkarması muhtemel. Reyon daha zevkli bence, zaman daha hızlı geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı