BİM'de satılan GoSmart PS4 joystick bilgisayarda kullanılabilir mi?

ellijeanaction

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar.

BİM'de alışveriş yaparken PS4 joystick gördüm. GoSmart marka. Aşağıda ürünün fotoğrafı da var. Bu ürünü bilgisayarda kullanabilir miyim?

Daha önceden satın almış arkadaşlar, kalitesi hakkında bilgi de verebilir mi?

piesfourjoystick.jpg

Selamlar hocam X360ce gibi programlar biraz karmaşık ben size DS4 (DualShock 4) Windows öneririm tek yapmanız gereken Bluetooth veya USB kablo ile bilgisayarınıza bağlamak, isterseniz kontrolcünün aydınlatma ayarlarını değiştirebilirsiniz ben indirimden FIFA 21 almıştım PS4 kontrolcümü bağladım ışığını da düşürdüm şarjı fazla gitsin diye herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Taktığın anda çalışmazsa x360ce gibi programlar ile kullanabilirsin ben öyle kullanıyorum
Çok teşekkür ederim.
Selamlar hocam X360ce gibi programlar biraz karmaşık ben size DS4 (DualShock 4) Windows öneririm tek yapmanız gereken Bluetooth veya USB kablo ile bilgisayarınıza bağlamak, isterseniz kontrolcünün aydınlatma ayarlarını değiştirebilirsiniz ben indirimden FIFA 21 almıştım PS4 kontrolcümü bağladım ışığını da düşürdüm şarjı fazla gitsin diye herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Anladığım kadarıyla buna imkan tanıyan birden fazla yöntem-program var. Sağolun cevaplar için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı