BİM'den Arctis 1 alınır mı?

Komik bir şey mi var. Bir sürü konu açıldı yakın zamanda. Hepsinde aynı şeyler söylendi neredeyse. Neden moderatörleri meşgul ederek yardıma ihtiyacı olanların önüne geçiyorsunuz? :)

Kusura bakmayın ben o konuları göremedim maalesef görsem zaten konu açmazdım istemeden yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.

Cooler Master'ın ses kartı var ve sürücüleri daha büyük. Mikrofon kalitesi olarak daha iyi. Yani Cooler Master CH321 daha iyi. İkisi de alınabilir. Üzmez.

Piyasa da 350 TL 7.1 kulaklıklar var ama Arctis 1 7.1 sanırsam yok ama Arctis ses kalitesi ve mikrofon kalitesi daha iyiymiş siz ne diyorsunuz yani 7.1'de fazla etkisi olur mu CS gibi oyunlar oynadığım için.

Sanal 7.1 özelliği pek iyi değil fakat azda olsa işine yarayabilir. Stereo ile iyi ses kasarsınız ve Windows'un kendi sanal 7.1 özelliği var.

Cooler Master'ın ses kartı var ve sürücüleri daha büyük. Mikrofon kalitesi olarak daha iyi. Yani Cooler Master CH321 daha iyi. İkisi de alınabilir. Üzmez.
Bunun için ne diyorsunuz?

Bunun için ne diyorsunuz?
Öenrmem. Fiyatını hak etmiyor. O bütçeye çıkabilirseniz Corsair HS50 Pro en iyi seçenek olacaktır.
Normalde bu kulaklığın fiyatı 550 TL.

Öenrmem. Fiyatını hak etmiyor. O bütçeye çıkabilirseniz Corsair HS50 Pro en iyi seçenek olacaktır.
Normalde bu kulaklığın fiyatı 550 TL.
Kendime zorla hediye aldırtacağım da fiyatı 400den üste çıkartmasam iyi olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı