Bin TL'ye kadar F/P mouse önerileri

Bütçe
1000

dubaland46

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam sizlerin tavsiye ettiğiniz güzel fiyat performans sağlam en fazla 1000 TL'ye kadar fare önerileriniz var mı?

Yeni bir marka denemek istersen ön siparişte. 999TL.

Nasıl bu? Bende mouse bakıyorum yaklaşık 1200TL bütçem var. Bende bakıyorum ama bu markanın çok incelemesini bulamadım, böyle yedek skatez falan da yok. Çok anlamıyorum ama beğenmedim gibi. VXE R1 nasıl? Stoğu gelirse Wraith'den onu almayı veya Logitech G305 almayı düşünüyorum nasıl sizce?

Son düzenleme:
Nasıl bu? Bende mouse bakıyorum yaklaşık 1200TL bütçem var. Bende bakıyorum ama bu markanın çok incelemesini bulamadım, böyle yedek skatez falan da yok. Çok anlamıyorum ama beğenmedim gibi. VXE R1 nasıl? Stoğu gelirse Wraith'den onu almayı veya Logitech G305 almayı düşünüyorum nasıl sizce?
VXE R1 SE falan bulabilirseniz olur ama uzun sürerdir ne wraith de ne ulugames de stokta göremedim. Bütçeniz yetiyorsa düz R1 de olabilir. Ürün yeni olduğu için çok bir bilgim fiyatına göre iyi görünüyor. Aynı markanın R1 e benzer şekilde olanı var switchleri daha iyi ancak 1299TL. İki üründe yeni sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı