Daha fazla
Hocam dairenin içindeki kutunun içini çekip atar mısın?
Konuyu güncelleyim belki birilerine yardımı dokunur. Türk Telekom bölge müdürlüğüne gittim ve yetkililerle görüştüm, kendileri bana sokağımda altyapı olduğunu hatta fiber bile bulunduğunu lakin Benin oturduğum binada olmadığını söylediler. Sağımdaki solumdaki önümdeki ve arkamdaki binalarda fiber internet var, benim binamda direkt internet yok. Altyapı için başvuru olması gerektiğini ve aldıkları taktirde minimum 5 ay içinde internet bağlanabileceğini söyledi. Yapmaları gereken tek şey kutudan kablo çekmek bu arada, bu işlem 5 ayı buluyor hatta bazı durumlar geçiyormuş. Türkiye gerçekten şaka gibi bir yer.
İçinde bulunduğum mahallenin hatırı sayılır bir kısmına altyapı çalışması başlattılar. Eylül sonunda çalışmaya başladılar yaklaşık 3 hafta içinde de internet kullanılabilir oldu. Ekim'in son günlerinden itibaren internet kullanabiliyorum. Yani başvurum yaklaşık dört buçuk ay içinde sonuç verdi lakin, çözümü başvurumun getirdiğini sanmıyorum. Altyapı için bizimle görüşmeye gelen TT çalışanı yaklaşık 2 yıldır bu bölge için altyapı başvurusu aldığını fakat herhangi bir aksiyon alınmadığını anlattı. Biz tesadüfen çalışmanın bir kaç öncesine denk gelmişiz. 2 senedir altyapı bekleyen binalar varmış. Türkiye'de hizmet almak, daha doğrusu almaya çalışmak bile külfet.Son durum nedir?
İçinde bulunduğum mahallenin hatırı sayılır bir kısmına altyapı çalışması başlattılar. Eylül sonunda çalışmaya başladılar yaklaşık 3 hafta içinde de internet kullanılabilir oldu. Ekim'in son günlerinden itibaren internet kullanabiliyorum. Yani başvurum yaklaşık dört buçuk ay içinde sonuç verdi lakin, çözümü başvurumun getirdiğini sanmıyorum. Altyapı için bizimle görüşmeye gelen TT çalışanı yaklaşık 2 yıldır bu bölge için altyapı başvurusu aldığını fakat herhangi bir aksiyon alınmadığını anlattı. Biz tesadüfen çalışmanın bir kaç öncesine denk gelmişiz. 2 senedir altyapı bekleyen binalar varmış. Türkiye'de hizmet almak, daha doğrusu almaya çalışmak bile külfet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.