Binada İnternet Kutusunun Olmaması

Kuty

Hectopat
Sorunu yaşayan kişi İstanbul'a yeni taşınan bir arkadaşım. Sultangazi semtinden bir ev tuttu kendine birkaç gün önce internet bağlatmak için görüşmeye gittiğinde sistemde orada internet olmadığı görülmekteymiş. Halihazırda yeni de bir binaymış. Ama internetten sorgulattığımızda adresten daireye kadar ADSL görülmekte. İnternet firması konunun müteahhit ile görüşülmesini söylemiş. Belki de gerekli başvuruları yapmadı internet kutusu için bilmiyorum. Bu konuda kime, nereye başvuru yapmalıyız bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorgulama yapıldığında size hız bilgisi çıkıyor ise binada altyapı olması gerekli, eğer altyapı yok ise en yakın TT müdürlüğüne gidip dilekçe vermeniz gerekiyor çünkü artık yasal olarak başvuruda bulunaması gereken kişi sizsiniz. İnşaat aşamasında müteahhitin başvurması gerekliydi ama yapan kişi sayısı çok az.

Buyrun bilgileri girdiğim zaman TurkNet sitesindeki sorgulamada böyle gözükmekte. Şimdi internet kutusu var mı, yok mu? Başvuru yapılması gerek mi onu da bilmiyorum bu bilgilere dayanarak..

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    60,5 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşım oturduğu için şu an site/apartman ismini bilmiyorum. Öğrenip sorgulattığım zaman eğer yine görünüyorsa aramasını söylerim. Peki port yok ise gelip kendileri açıyor benim bildiğim yanlış mıyım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı