ToxiCluster
Hectopat
Daha fazla
Merhaba iyi sosyaller, iki ay önce taşındığım dairede fiber altyapı aynı zamanda binada da fiber altyapı var bölgede ise Türk Telekom altyapı var ancak binada boş port olmadığı için hizmet alamıyorum. İlk önce Millenicom 30 günlük port kontrolü sürecini geçirdim ve hiçbir şey çıkmadı biz talebinizi TT'ye ilettik dendi, daha sonra altyapı Türk Telekom olduğu için Türk Telekom il müdürlüğüne gidip durumu izah ettim siz ön talepli sözleşmenizi imzalayın durumu iki haftada çözeriz dediler iki hafta oldu ve buradan da bir çözüm alamadım fakat öğrendiğim kadarıyla binada 10 daire var ancak 8 port bulunuyormuş.
Gün içinde başvurumun ne durumda olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradığımda bu süreç 24 aylık bir süreç bu süre zarfında size mutlaka haber vereceğiz gibi trajikomik bir cevap aldım. Öğrenciyim mobil paketlere malum para yetişmiyor bu problemi nasıl çözebilirim ya da yapmam gereken başka bir işlem var mı?
Gün içinde başvurumun ne durumda olduğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradığımda bu süreç 24 aylık bir süreç bu süre zarfında size mutlaka haber vereceğiz gibi trajikomik bir cevap aldım. Öğrenciyim mobil paketlere malum para yetişmiyor bu problemi nasıl çözebilirim ya da yapmam gereken başka bir işlem var mı?